Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γουλιώτη: «Αυτή η σκηνή στο Maestro κράτησε 8 ώρες γυρίσματος, μας φώναξαν και το 100»

Γουλιώτη: «Αυτή η σκηνή στο Maestro κράτ...

"Ούτε στην Επίδαυρο ή σε πρόβες θεατρικές δεν έχει ξανασυμβεί να έχω κλείσει τόσο πολύ όσο σε αυτό το γύρισμα" ομολογεί

Την Στεφανία Γουλιώτη υποδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή και τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην σοκαριστική στιγμή όπου και η ηρωίδα της γέννησε κυριολεκτικά στον δρόμο.

 Ειδικότερα, η Στεφανία Γουλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η στιγμή στο γύρισμα είναι στην ουσία one take. Δεν έχεις πολλές πρόβες, δεν μπορώ να κάνω πολύ πρόβα τη γέννα στο δρόμο… Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να πεις ψέμα στον εαυτό σου ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου».

«Θα αδικήσω δηλαδή όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει αυτόν τον πόνο αν για λίγο δεν είμαι 100% εκεί. Και τώρα λες εσύ για τρία λεπτά και αυτό ήταν ένα οκτάωρο γύρισμα! Παρ’ το από δω, παρ’ το από κει και περάσαμε όλη τη νύχτα. Μας φώναξαν και το 100 που μας άκουσαν γιατί νόμιζαν ότι κάτι γίνεται».

 «Δεν ήταν μόνο η γέννα αλλά και το προηγούμενο, εκείνο το «βοήθεια» που φώναζα και χτυπούσα την πόρτα. Ήρθε η αστυνομία κάποια στιγμή και είχε πλάκα αλλά θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή. Δεν υπήρχε δηλαδή φωνή. Ούτε στην Επίδαυρο ή σε πρόβες θεατρικές δεν έχει ξανασυμβεί να έχω κλείσει τόσο πολύ όσο σε αυτό το γύρισμα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Στεφανία Γουλιώτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight