Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η πόρτα του Προαστιακού εγκλώβισε καροτσάκι με βρέφος!

Πάτρα: Η πόρτα του Προαστιακού εγκλώβισε...

Το καροτσάκι στο οποίο καθόταν το βρέφος… εγκλωβίστηκε στην πόρτα του βαγονιού

Διαστάσεις... θρίλερ πήρε η βόλτα το πρωί του περασμένου Σαββάτου για μια μητέρα και το μωρό της στον προαστιακό  της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το καροτσάκι στο οποίο καθόταν το βρέφος… εγκλωβίστηκε στην πόρτα του βαγονιού και ενώ το τρένο αναχωρούσε από την στάση του Καστελόκαμπου για Ρίο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, όπως κατέβαιναν οι επιβάτες, η πόρτα του τελευταίου βαγονιού εγκλώβισε το καροτσάκι με το μωρό μίας μητέρας όπως έκλεινε.

Η γυναίκα δεν είχε προλάβει να κατέβει και το καροτσάκι ήταν προς την έξω πλευρά. Όπως μας είπε επιβάτης, η πόρτα δεν άνοιξε με το μπουτόν και τότε 4 άτομα άρχισαν να τραβούν το καρότσι προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι έσπρωχναν την πόρτα να ανοίξει. Στάθηκαν τυχεροί γιατί το τρένο ξεκίνησε και 2 με 3 δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το καρότσι με το μωρό.

Ο μηχανοδηγός δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

«Η μητέρα έτρεμε και η καρδιά μας είχε πάει… στην κούλουρη» καταλήγει ο επιβάτης. Ευτυχώς το θρίλερ είχε αίσια κατάληξη.

Η μητέρα έκανε το σταυρό της και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την βοήθησαν. Αν αργούσαν λίγο ίσως το καρότσι μαζί με το μωρό… να ταξίδευε με το τρένο αλλά το μισό… θα ήταν απέξω αφού η πόρτα το είχε εγκλωβίσει.

*εφημερίδα "Πολιτεία"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις