Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απίθανο show στην Place Vendome! Οι αμαζόνες Tζίτζι- Κένταλ και όλα τα highlights

Απίθανο show στην Place Vendome! Οι αμαζ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Vogue World παρουσίασε σπάνιο υπερθέαμα με την ελίτ της μόδας και της άθλησης εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα μοναδικό event με οικοδέσποινα της Αννα Γουίντουρ έσμιξε διασημότητες στην εμβληματική Place Vendome του Παρισιού την Κυριακή.

Τα στιγμιότυπα είναι αμέτρητα, οπότε διαλέξαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά. Ηταν ένα υπέρλαμπρο, επετειακό ντεφιλέ για το παρόν και το μέλλον της γαλλικής μόδας με ενδιάμεσες εμφανίσεις δημοφιλέστατων καλλιτεχνών, αλλά και stars του θεάματος, της τέχνης, της μόδας και του αθλητισμού στην υπαίθρια πασαρέλα γύρω από τον ιστορικό οβελίσκο.

Σήμα κατατεθέν έγινε αυτόματα η ιππασία των πασίγνωστων supermodels από την Αμερική, Τζίτζι Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ, οι οποίες θύμισαν το style του ’50. Φόρεσαν το iconic Dior Bar Jacket, το οποίο παραπέμπει σε στολές ιππασίας, μαζί με παντελόνια και μπότες από την Hermès fall 2024 collection. Τις συνόδεψαν ο 7χρονος Django και ο 9χρονος Napo από την Ανδαλουσία, ενώ ακολούθησαν και άλλα looks εμπνευσμένα από τους ιππείς, με σφραγίδα Balmain, Thom Browne, Jean Paul Gaultier, Maison Margiela κ.α. Η προετοιμασία για την όλη ιδέα απασχόλησε από τις πρόβες τα διεθνή media. 

Πολυσυζητήθηκε επίσης η pin up εμφάνιση της ξανθούλας τραγουδίστριας Σαμπρίνα Κάρπεντερ με ρετρό, ερυθρόλευκες ρίγες και μαντήλι, την οποία αποθέωσαν οι 500 θεατές. Η 25χρονη σημειώνει τεράστια επιτυχία με το pop hit «Please, Please, Please» που ακούγεται παντού και έχει σκαρφαλώσει Billboard Hot 100 chart.

Παρέλασε επίσης η ντίβα Κέιτι Πέρι με ειδική «ακολουθία» ενώ τραγούδησαν live oι Aya Nakamura και Bad Bunny. Μεταξύ άλλων χειροκροτήθηκαν στο catwalk οι αδελφές Σερένα και Βένους Γουίλιαμς, Μαλούμα, Κιάρα, FKA Twigs, Kέιτ Απτον, η αγέραστη 59χρονη γαλλίδα ηθοποιός του «Emily in Paris» Φιλιπίν Mπολιέ (με eighties ταγιέρ Saint Laurent) και πολλά καταξιωμένα μοντέλα. Ανάμεσά τους και η Λίλα Μος με την Ντέβα Κασέλ, οι κόρες των Κέιτ Μος και Μόνικα Μπελούτσι. Το μακιγιάζ της αυθεντίας Pat McGrath «έσκισε», με στοιχεία της γαλλικής σημαίας σε νύχια και πρόσωπο. 

Από το Χόλιγουντ ανταποκρίθηκαν Νταιάν Κρούγκερ, Τζάρεντ Λέτο, Εύα Λονγκόρια, Ζόε Κινγκ, το καστ του «Emily in Paris» κ.α. Αλέξα Τσανγκ, Ναόμι Κάμπελ, Μαρία Σαράποβα, Κάρα Ντελεβίν, οι designers Jacquemus, Galliano, Μaria Grazia Chiuri, DVF, Pharell Williams, Harris Reed, Jeremy Scott, οι καλλονές Nατάλια Βοντιάνοβα, Λία Κεμπέντε ήταν επίσης εκεί. Ακολούθησε after party στο θρυλικό Maxim de Paris. Στο επίκεντρο της προσοχής ο Εντουάρντ Ενινφούλ και η Καρίν Ρόιτφιλντ, σημαντικοί φωτογράφοι μαζί με σημαντικούς Γάλλους αθλητές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View