Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εστίαση με ωράριο εμπορικών καταστημάτων- Η νέα τάση

Πάτρα: Εστίαση με ωράριο εμπορικών κατασ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων από τους πεζόδρομους φαίνεται ότι θα φέρει και νέες τάσεις σχετικά με τα ωράρια των καταστημάτων

Ιδιαίτερα δύσκολο φαίνεται πώς είναι το φετινό καλοκαίρι για τους επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάτρα.

Το μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων από τους πεζόδρομους έχει αλλάξει ριζικά το τοπίο και την εικόνα που ξέραμε στο κέντρο ενώ φαίνεται ότι θα φέρει και νέες τάσεις σχετικά με τα ωράρια των καταστημάτων.

Επιπλέον πολλοί επιχειρηματίες που έκλειναν τα μαγαζιά τους από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι να επιστρέψουν στην πόλη οι φοιτητές σκέφτονται σύμφωνα με πληροφορίες να επισπεύσουν το κλείσιμο ίσως και  με την αφορμή μίας ανακαίνισης.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Τάσος Γιατράς, «σε πολλές περιπτώσεις μετά το μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας. Όταν ένα μαγαζί έχει μείνει με δύο τραπέζια ή πάσο ο επιχειρηματίας σκέφτεται να μην ανοίξει καθόλου».

Όπως εξηγεί ο κ. Γιατράς, «υπάρχει η τάση και συζητιέται να λειτουργεί η εστίαση με το ωράριο που έχουν και τα εμπορικά καταστήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι  το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πολλά μαγαζιά όχι μόνο στη Ρήγα Φεραίου αλλά και σε παράδρομους, πιο πάνω και πιο κάτω, έκλεισαν το Σάββατο το μεσημέρι και άνοιξαν σήμερα. Γενικότερα τα μέτρα για τα τραπεζοκαθίσματα ίσως επισπεύσουν και το κλείσιμο που γίνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις