Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Dior Couture: Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέφθασε ως ντίβα αλλά «σκόνταψε» πάνω στη Ρόζαμουντ Πάικ

Dior Couture: Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέφθασε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ανοιξε» στο Παρίσι η εβδομάδα υψηλής ραπτικής και ο ενδυματολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των stars έγινε αυτόματα αισθητός

Η 54χρονη λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ ευχαριστήθηκε ολιγοήμερη καλοκαιρινή απόδραση στην Ιταλία ενώ οργιάζουν οι φήμες πως θα πάρει διαζύγιο. Ανανεωμένη, «πέταξε» και ως το Παρίσι, για την έναρξη της couture week με το πολυαναμενόμενο Dior show. Nτυμένη με μπεζ σύνολο του label που συνδύασε με ογκώδη χρυσά πέδιλα, είχε ύφος μεγάλης ντίβας. Όμως η συγκεκριμένη front row είναι πάντα άκρως ανταγωνιστική. Θα λέγαμε πως ωραιότερη μακράν ήταν η 45χρονη βρετανίδα ηθοποιός Ρόζαμουντ Πάικ, η οποία αναδεικνύει υποδειγματικά τις προτάσεις του label.

Αυτή τη φορά, ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τα φλας συνοδευμένη από το σύντροφό της, ο οποίος φωτογραφίζεται σπάνια μαζί της. Το Dior look της κατέληγε σε αστραφτερά κρόσσια συνδυασμένο με avant garde παλτφόρμες και πολλά χαμόγελα.

Νατάλια Βοντιάνοβα, Κέλι Ράδερφορντ ήταν επίσης εκεί ντυμένες πιο απλά- αλλά super chic. Παρούσες ακόμα Ντέβα Κασέλ, Βένους Γουίλιαμς, Λετίσια Κάστα.

Το  couture catwalk θύμισε εκείνο στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας. Η Maria Grazia Chiuri θέλησε να τιμήσει τις αθλήτριες της αρχαιότητας και τα επιτεύγματά τους, αλλά και τη θέση που διεκδίξησαν και κέρδισαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.  Στο Musée Rodin, η παλέτα εστίασε σε λευκό, χρυσό, ασημί, κόκκινο.  Oι πτυχές αναφέρονταν στην κλασική τέχνη της γλυπτικής. Πολλές ντραπέ φούστες και αθλητικά κοψίματα σαν φανελάκια στα τοπ. Χρησιμοποιήθηκε ανατρεπτικά άφθονο ζέρσεϊ και εσωτερικά μπούστα, ενώ ο διάκοσμος έγινε με χρυσά φύλλα και μικροσκοπικές παγιέτες. Οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη θύμιζαν αγάλματα και η ακτινοβολία τους στο πέρασμα του χρόνου εκφράστηκε με μεταλιζέ αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View