Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο από 27-6 έως και 7-7-2024

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινέ Κά...
Μαρτάτος Tάκης

Έως την Κυριακή 30-6 θα παίζεται η ταινία "Οι Μηχανόβιοι" και από Δευτέρα 1η Ιουλίου έως και την Τετάρτη 3-7 "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2" και "Η Κυρία του Προέδρου" με την Κατρίν Ντενέβ

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610994765) έως και τις 7/7/2024. Όπως πληροφορηθήκαμε, το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος δεν έπεφτε καρφίτσα στις προβολές του παιδικού ανιμέισον της Pixar & της Disney «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» που ήταν sold out.

Tη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 27/6 έως και την Κυριακή 30/6 με ώρα έναρξης: 21:30 θα παίζεται στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο η ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζεφ Νίκολς «Οι Μηχανόβιοι - The Bikeriders» (διανομή από την Τanweer).

Καταλληλότητα: Κ15

Διάρκεια: 116 λεπτά

Κατηγορία: Δράμα.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, Τομ Χάρντι, Μάικλ Σάνον

Η ταινία «Οι Μηχανόβιοι» παρακολουθεί την άνοδο μιας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι. Ειπωμένη μέσα από τις ζωές των μελών της, η ιστορία της λέσχης εκτυλίσσεται μέσα σε μία δεκαετία, κατά την οποία από έναν τόπο συγκέντρωσης περιθωριακών τύπων εξελίσσεται σε μία πιο μοχθηρή συμμορία, απειλώντας τον μοναδικό τρόπο ζωής του αρχικού πυρήνα.

Η ταινία «The Bikeriders» στο ξεκίνημα προβολής της στο εξωτερικό έκανε εισπράξεις 13,7 εκατ. δολαρίων, τα 9,7 εκ των οποίων στις ΗΠΑ.

Στη χώρα μας η ταινία έκοψε σε 82 αίθουσες πανελλαδικά, 7.747 εισιτήρια το πενθήμερο 20-24/6/2024 σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα του box office από το flix.gr

Από την Δευτέρα 1/7 έως την Τετάρτη 3/7 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα γίνονται 2 προβολές.

Ώρα έναρξης: 21:00

«Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2»

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν

Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ και στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, κ.α.

Σενάριο: Dave Holstein, Meg LeFauve.

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Η ταινία σαρώνει εμπορικά. Στην χώρα μας σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής το φιλμ «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 - Inside Out 2» έχει φτάσει τα 300.000 εισιτήρια (για την ακρίβεια έως και τη Δευτέρα 24-6 ήταν στα  297.169).

Στο εξωτερικό σε 11 μέρες προβολής οι εισπράξεις παγκοσμίως έχουν ήδη φτάσει τα 729 εκατ. δολάρια!

Ώρα έναρξης: 22:45

«Η Κυρία του Προέδρου – Bernadette» της Λεά Ντομενάκ με την 80χρονη Γαλλίδα σούπερ σταρ Κατρίν Ντενέβ στο ρόλο της Μπερναντέτ Σιράκ, της γυναίκας του τέως Προέδρου της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ.

Πρόκειται για Γαλλική παραγωγή 2023.

Παραγωγή: Φαμπρίς Γκολντστίν, Αντουάν Ρεν

Σκηνοθεσία: Λεά Ντομενάκ

Σενάριο: Λεά Ντομενάκ, Κλεμάνς Νταρζέν

Φωτογραφία: Ελίν Κιρσφίνκ

Μοντάζ: Κριστέλ Ντουιντέρ

Μουσική: Αν-Σοφί Βερσνεγιέν

Πρωταγωνιστούν οι: Κατρίν Ντενέβ, Ντενί Πονταλιντές, Μισέλ Βιγιερμόζ, Σαρά Γκιροντό.

Διάρκεια: 92 λεπτά

Γλώσσα: Γαλλικά.

Στο ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες, η ταινία έκοψε σε 10 σινεμά, 4.035 εισιτήρια το διάστημα 20-24/6/2024.

Make-over κομεντί για την Μπερναντέτ Σιράκ, τη γυναίκας του τέως Προέδρου της Γαλλίας, κλωτσάει άβολα με την αφέλειά της, την εποχή που η γαλλική δημοκρατία απειλείται ξανά, έγραψε το flix.gr.

Μια γυναίκα στη μέση ηλικία, μεγαλοαστικά μεγαλωμένη, κομψή και εύγλωττη, νιώθει να παραμερίζεται από τον σύζυγό της, να μην είναι αρκετά όμορφη, καλοντυμένη, ενδιαφέρουσα και, σε συνεργασία μ' έναν επαγγελματία της επικοινωνίας, κάνει τα καλύτερα βήματα (και με τις σωστές γόβες), για να γίνει και πάλι επιθυμητή και αξιοπρόσεκτη.

Διανομή: Rosebud 21.

Τέλος από την Πέμπτη 4/7 έως και την Κυριακή 7/7/2024 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο με ώρα έναρξης: 21:30 θα προβάλλεται η ταινία «Wicked Little Letters – Mικρά Πρόστυχα Γράμματα».

Διάρκεια:100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Θία Σάροκ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ολίβια Κόλμαν (τιμημένη με βραβείο Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου για την "Ευνοούμενη" του Γιώργου Λάνθιμου), Τζέσι Μπάκλεϊ & ο Τίμοθι Σπαλ.

Σενάριο: Τζόνι Σουίτ.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Η πιο ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς! Μια παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας τη δεκαετία του 1920, γίνεται μάρτυρας μιας φάρσας και ενός απαίσιου σκανδάλου, σε αυτή την ταραχώδη κωμωδία μυστηρίου. Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία πιο παράξενη από τη φαντασία, ακολουθεί δύο γειτόνισσες: τη βαθιά συντηρητική ντόπια Edith Swan (Olivia Colman) και την θορυβώδη Ιρλανδή μετανάστρια Rose Gooding (Jessie Buckley). Όταν η Edith και οι άλλοι κάτοικοι αρχίζουν να λαμβάνουν πονηρές επιστολές γεμάτες άθελα ξεκαρδιστικές βωμολοχίες, η Rose με το ‘βρώμικο’ στόμα της, κατηγορείται για το έγκλημα.

Οι ανώνυμες επιστολές προκαλούν εθνικό σάλο και ακολουθεί μια δίκη. Ωστόσο, καθώς οι γυναίκες της πόλης - με επικεφαλής την αστυνομικό Gladys Moss (Anjana Vasan) - αρχίζουν να ερευνούν οι ίδιες το έγκλημα, υποψιαζόμενες ότι κάτι δεν πάει καλά και η Rose μπορεί να μην είναι τελικά η ένοχη.

Το συγκεκριμένο φιλμ έχει χαρακτηριστεί «η Βρετανική κωμωδία της χρονιάς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil