Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η γη της ελιάς: Η Αμαλία θέλει να καταστρέψει τον Ισίδωρο και την Αθηνά

Η γη της ελιάς: Η Αμαλία θέλει να καταστ...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η μοίρα, για πολλοστή φορά, παίζει το δικό της σκληρό παιχνίδι και αλλάζει τις ζωές των ηρώων της Μάνης.

Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του Γ’ κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», που θα προβληθούν την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, στις 21:00.

Η Χάιδω με τη Βασιλική ξεκινούν να ψάχνουν για καινούριο σπίτι. Αργότερα, η Χάιδω κάνει μια κατάθεση ψυχής στον αστυνόμο Κουράκο, αφού αυτός ήταν που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της.

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 189, Τετάρτη 26 Ιουνίου
Η Αθηνά μαθαίνει ότι η Μαρία σκοπεύει να επικαλεστεί μία ψεύτικη δικαιολογία προκειμένου να μην πάει στον γάμο, λόγω του βιβλίου, και σκέφτεται να τον αναβάλει. Με άγριες διαθέσεις, ο Λυκούργος ζητάει εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο για τον χωρισμό του με την Ισμήνη, αλλά αυτά που ακούει τον κάνουν να δει την κατάσταση με άλλα μάτια. Ο Δημοσθένης κάνει ένα δώρο στον Παρασκευά κι εκείνος αυτή τη φορά το δέχεται. Η Χάιδω με τη Βασιλική ξεκινούν να ψάχνουν για καινούριο σπίτι. Αργότερα, η Χάιδω κάνει μια κατάθεση ψυχής στον αστυνόμο Κουράκο, αφού αυτός ήταν που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της. Το μωρό αρρωσταίνει και η Ιουλία δεν αποκαλύπτει στον Στάθη όλη την αλήθεια. Η Νάνσυ λέει κάτι στη Φιλιώ που τη στεναχωρεί πάρα πολύ και οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση. Η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά.

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 190, Πέμπτη 27 Ιουνίου
Ο Λυκούργος ζητάει από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη σε σχέση με τον Κωνσταντίνο, αλλά η Ισμήνη παραμένει ανένδοτη κι επιμένει στον χωρισμό. Η Ιουλία ακυρώνει την επιστροφή της στη Μάνη, καθώς το μωρό είναι αδιάθετο κι έτσι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο. Η Αρετή εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν πως θα γυρίσει δική της εκπομπή. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο δημαρχείο, υπό τις ευλογίες του Ισίδωρου. Η Χάιδω δεν ακολουθεί στο τραπέζι και η Βασιλική αποφασίζει να μην την αφήσει μόνη στο πένθος της. Κι ενώ το γλέντι συνεχίζεται, δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και θα συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων άλλων, με οδυνηρό τρόπο… 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight