Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Να καταλάβουμε από σήμερα ότι ξεχνάμε την Μαιζώνος»- Τι λένε οι οδηγοί ταξί- Πού επικρατεί κομφούζιο- ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Να καταλάβουμε από σήμερα ότι ξε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Από σήμερα ο δρόμος έκλεισε, πάρθηκαν προστατευτικά μέτρα, μπήκαν υλικά, μηχανήματα και ταμπέλες

Από κυκλοφοριακό κομφούζιο και κίνηση συνοδεύεται η έναρξη των εργασιών στην Μαιζώνοςς η οποία πλέον γίνεται πεζόδρομος. 

Από σήμερα ο δρόμος έκλεισε, πάρθηκαν προστατευτικά μέτρα, μπήκαν υλικά, μηχανήματα και ταμπέλες, ωστόσο πολλοί οδηγοί δεν το γνώριζαν και βρέθηκαν μπροστά σε έκπληξη αλλά και ταλαιπωρία.

Άλλοι που πήραν ταξί για να κινηθούν προς την πλατεία Όλγας αλλά και ευρύτερα, ενημερώθηκαν για την κατάσταση από τους οδηγούς οι οποίοι αποφεύγουν να προσεγγίζουν.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος των ταξί στην Πάτρα Γιώργος Σίδερης, «υπάρχει μία επιβαρυμένη κατάσταση λόγω των έργων. Πολλοί οδηγοί έκπληκτοι βλέπουν φτάνοντας στην Αράτου και ερχόμενοι από Κωνσταντινουπόλεως ότι πρέπει να στρίψουν στην Κανακάρη. Εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, και γύρω από την πλατεία Όλγας. Είναι και τα μεγάλα οχήματα όπως τα λεωφορεία που δυσκολεύονται. Κολοκοτρώνη και Κανακάρη υπήρχε και μία αστυνομική δύναμη για να διευκολύνεται και να ελέγχεται η κατάσταση. Όμως πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί, αρκετοί δεν ξέρουν. Προς την πλατεία Γεωργίου τα πράγματα είναι καλύτερα».

Όπως εξηγεί ο κ. Σίδερης, «πολλοί δεν γνώριζαν ότι από σήμερα θα ξεκινούσαν τα έργα για την πεζοδρόμηση. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι από σήμερα ξεχνάμε την Μαιζώνος κα τους γύρω δρόμους. Πρέπει να αποφεύγεται. Κι εμείς οδηγοί ταξί ενημερώνουμε τους επιβάτες γιατί το να πλησιάσουμε περισσότερο πρόβλημα δημιουργεί παρά εξυπηρέτηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις