Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι εκδηλώσεις του Παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών

Πάτρα: Οι εκδηλώσεις του Παραρτήματος το...

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Παράρτημα Πάτρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών που, όπως έχει ορισθεί, είναι η 26η Ιουνίου.

Φέτος στις εκδηλώσεις το ΕΣΥΝ γιορτάζει και τη συμπλήρωση 1.000 εβδομαδιαίων ραδιοφωνικών εκπομπών που παρουσιάζουμε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (τα τελευταία χρόνια στην ΕΡΑ Πάτρας).

Το παράρτημά του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, όπως και όλα τα παραρτήματα του ΕΣΥΝ σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιεί εκδηλώσεις ανοιχτές στην κοινότητα με σκοπό να αναδειχθεί το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της ουσιοεξάρτησης και να στείλει μήνυμα για την ανάγκη συσπείρωσης και κινητοποίησης όλου του λαού και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, ενάντια στις εξαρτήσεις και στις αιτίες που γεννούν και ενισχύουν αυτό το φαινόμενο.

"Υποστηρίζουμε την ανάγκη μέτρων ΠΡΟΛΗΨΗΣ που μαζί με την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ των εξαρτημένων (μακριά από τη λογική της υποκατάστασης και της συντήρησης της εξάρτησης) και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι εκδηλώσεις μας θα γίνουν το Σάββατο 29 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Όλγας) και περιλαμβάνουν μουσική και παρουσίαση των δράσεων του ΕΣΥΝ Πάτρας στα χρόνια της λειτουργίας του. 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας, και όλοι μαζί με κοινές δράσεις να οργανώσουμε ένα ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζουν ο Δήμος της Πάτρας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις