Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 27-6 έως και 3-7-2024

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...
Μαρτάτος Tάκης

Στις νέες ταινίες ξεχωρίζουν το γουέστερν "Horizon: Ένα Αμερικανικό Έπος, Κεφάλαιο 1" του Κέβιν Κόστνερ και το πρίκουελ του φιλμ τρόμου και αγωνίας, "Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη"

To πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών στις 8 κλιματιζόμενες αίθουσες των Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 έχει ως εξής:

Αίθουσα 2 στις 21.20 καθημερινά

"Horizon: Ένα Αμερικανικό Έπος, Κεφάλαιο 1 - Horizon: An American Saga Chapter 1"

Γουέστερν 3ωρης διάρκειας με πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη, συνσεναριογράφο και παραγωγό τον 69χρονο Αμερικανό σούπερ σταρ Κέβιν Κόστνερ, τιμημένο με Όσκαρ σκηνοθεσίας για το «Χορεύοντας με τους λύκους» το 1991. Πρόκειται για ένα πολύχρονο σχέδιο του αγαπητού Κέβιν Κόστνερ που βρισκόταν στα σκαριά από τη δεκαετία του ’90.

Το  δεύτερο μέρος (κεφάλαιο) του «Horizon» θα βγει τέλη Αυγούστου, ενώ ο Κόστνερ σχεδιάζει 2 ακόμη ταινίες. Σε ρόλο ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο Αμερικανός σταρ που αγαπά και γνωρίζει καλά το είδος (έχει γυρίσει και την ταινία «Ο Άγραφος νόμος της Δύσης» ενώ έχει παίξει και στο φιλμ «Wyatt Earp» του Λόρενς Κάσνταν το 1994) παρουσιάζει το μεγαλεπήβολο, είναι αλήθεια, "Ορίζοντας: Ένα Αμερικανικό Έπος (Κεφάλαιο 1)" που φιλοδοξεί να επαναφέρει την αίγλη του γουέστερν στο ευρύ κοινό. Η ταινία χειροκροτήθηκε θερμά στην πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

Η δράση εκτυλίσσεται στο πέρασμα δεκαπέντε ετών, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου (1861-1865), σκιαγραφώντας πώς ακριβώς οι πολιτείες κατάφεραν να γίνουν πραγματικά Ηνωμένες και, παράλληλα, το πέρασμα της χώρας από την παλιά στη νέα Δύση. Ο Κόστνερ όπως προείπαμε, γνωρίζει καλά τόσο τους κανόνες του γουέστερν και το απέδειξε με το πολύ αξιόλογο "Χορεύοντας με τους Λύκους" το 1991 ενώ τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνίστησε στην ανάλογης θεματικής τηλεοπτική σειρά "Yellowstone". Ο Κόστνερ όπως λέγεται, έβαλε και δικά του χρήματα στην παραγωγή της ταινίας.

Διανομή από την Tanweer.

Παίζουν και οι Σιένα Μίλερ, Άμπι Λι Κέρσο, Σαμ Γουόρθινγκτον, Τζίνα Μαλόουν, Ντάνι Χιούστον, Tatanka Means, Wase Chief, Μάικλ Ρούκερ, Άνγκους Μακφάντιεν, Τζέιμς Χέμπερτ, κ.α.

Σενάριο: Κέβιν Κόστνερ, Τζον Σ. Μπέιρντ.

Αίθουσα 3 στις 20.00 και στις 22.10 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 21.00 και στις 23.10 καθημερινά

«Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη - A Quiet Place: Day One»

Πρίκουελ του horror franchise που ξεκίνησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζον Κραζίνσκι.

Τη νέα ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο Michael Sarnoski που έχει γράψει & το σενάριο πάνω σε στόρι του Τζον Κραζίνσκι.

Η 1η ταινία, το έξυπνο και αγωνιώδες φιλμ τρόμου "Ένα Ήσυχο Μέρος" βγήκε στις αίθουσες τo 2018 και έκανε παγκόσμιες εισπράξεις 341 εκατ. δολαρίων.

Η ταινία συνδύαζε το θρίλερ και την μετα-αποκαλυπτική επιστημονική φαντασία. Άγνωστης προέλευσης βίαια πλάσματα έχουν σπείρει τον όλεθρο στον πλανήτη, και εμφανίζονται αστραπιαία μόνο στο άκουσμα του παραμικρού ήχου, έτσι οι πάντες για να επιζήσουν πρέπει να κάνουν απόλυτη ησυχία. Τον Μάιο του 2021 εν μέσω της δύσκολης περιόδου του covid 19, βγήκε η συνέχεια, το «A Quiet Place Part II» με την Έμιλι Μπλαντ πάλι πρωταγωνίστρια, σε σκηνοθεσία John Krasinski που κατάφερε να φτάσει σε εισπράξεις τα 297,4 εκατ. δολάρια.

Τώρα έχουμε το τρίτο κεφάλαιο του franchise. Tο "Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη" που βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ, μας μεταφέρει στα γεγονότα λίγο πριν την άφιξη των αιμοδιψών όντων που άλλαξαν την κατάσταση στη γη.

Η δράση επικεντρώνεται στη Σαμ, την οποία ενσαρκώνει η τιμημένη με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου, Λουπίτα Νιόνγκο, μια γυναίκα που καλείται να επιβιώσει σε μια Νέα Υόρκη που βυθίζεται στο χάος. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα o Τζόζεφ Κουίν, γνωστός από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά "Stranger Things", καθώς επίσης ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Αφροαμερικανός ηθοποιός Τζιμόν Χούνσου - Djimon Hounsou.

Παίζουν και οι Alex Wolff και Eliane Umuhire.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 6 στις 19.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Panda Bear in Africa - O Πάντα-Πανγκ στην Αφρική"

Φιλμ κινουμένων σχεδίων συμπαραγωγής της Ολλανδίας, της Δανίας, της Γαλλία, της Γερμανίας και της Εσθονίας

Σκηνοθεσία:       

Κάρστεν Κίλεριχ, Ρίτσαρντ Κλάους

Σενάριο: Κάρστεν Κίλεριχ, Ρίτσαρντ Κλάους, Σαντάλ Νίσεν

Παραγωγή: Ρίτσαρντ Κλάους, Σαντάλ Νίσεν, Έντουαρντ Νόλτνερ

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί:

Τόνια Μαράκη, Δημήτρης Δρίβας, Μαριλένα Λιακοπούλου, Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνος Στελλούδης, Εβίνα Χριστογιαννοπούλου, Δημήτρης Κανέλλος, Τάκης Σακελλαρίου, Κώστας Τερζάκης, Νατάσσα Κομματά, Γιώργος Σκιαδάς

Φωτογραφία: Νιλς Γκρονλούκε

Διάρκεια: 84 λεπτά.

Διανομή: THE FILM GROUP.

Η ιδέα για την ταινία γεννήθηκε από τον Ρίτσαρντ Κλάους, ο οποίος ήθελε να κάνει μια ιστορία που να τοποθετείται στην Αφρική, έχοντας για πρωταγωνιστή ένα αρκουδάκι Πάντα το οποίο καταλήγει να ταξιδεύει σε ένα περιβάλλον τόσο, μα τόσο άγνωστο για εκείνο. Η ιδέα του είχε τεράστιες προοπτικές, αποτελώντας ιδανική ευκαιρία για τη δημιουργία μιας ταινίας στην οποία η περιπέτεια συνυπάρχει με το χιούμορ.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Πανγκ, ένα αστείο και περιπετειώδες νεαρό αρκουδάκι Πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα στην Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του που έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν τρελό μπαμπουίνο και του κροκόδειλου συνεργού του. Στο ταξίδι του, θα ανακαλύψει έναν άγνωστο για εκείνο κόσμο και θα έρθει αντιμέτωπο με απειλές που ούτε μπορούσε να φανταστεί. 

Aίθουσα 2 στις 19.20 καθημερινά

"Blue Lock: Episode Nagi"

Ταινία Ιαπωνικής παραγωγής βασισμένη στην ομώνυμη anime ποδοσφαιρική σειρά. Δύο συμμαθητές στο λύκειο με τρομερό ταλέντο στο ποδόσφαιρο, προσκαλούνται να λάβουν μέρος στο μυστηριώδες Blue Lock Project. Εκεί, οφείλουν να αποδείξουν πως είναι οι καλύτεροι επιθετικοί της χώρας, έχοντας απέναντί τους μια σειρά από ανυπέρβλητους αντιπάλους.

Σκηνοθεσία: Σουνσούκε Ισικάγουα.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Aίθουσα 8 στις 20.40 και στις 22.50 καθημερινά

"Μικρά Πρόστυχα Γράμματα - Wicked Little Letters"

Bρετανικής παραγωγής κωμωδία με πρωταγωνίστριες την βραβευμένη με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, Ολίβια Κόλμαν και την υποψήφια για Όσκαρ, Τζέσι Μπάκλι. Μια παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας τη δεκαετία του 1920, γίνεται μάρτυρας μιας φάρσας και ενός απαίσιου σκανδάλου, σε αυτή την ταραχώδη κωμωδία μυστηρίου. Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από δύο γειτόνισσες: τη βαθιά συντηρητική ντόπια Ίντιθ και τη θορυβώδη Ιρλανδή μετανάστρια Ρόουζ. Όταν η Ίντιθ και οι άλλοι κάτοικοι αρχίζουν να λαμβάνουν πονηρές επιστολές γεμάτες άθελα ξεκαρδιστικές βωμολοχίες, η Ρόουζ κατηγορείται για το έγκλημα. Οι ανώνυμες επιστολές προκαλούν εθνικό σάλο και ακολουθεί μια δίκη. Ωστόσο, καθώς οι γυναίκες της πόλης αρχίζουν να ερευνούν οι ίδιες το έγκλημα, η Ρόουζ ίσως και να είναι αθώα τελικά.

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Παίζουν & οι Αλίσα Γουέιρ, Αντζάνα Βασάν, ο Τίμοθι Σπολ και ο Χιου Σκίνερ.

Αίθουσα 7 στις 22.40 καθημερινά

"Οι Μηχανόβιοι - The Bikeriders"

Oι Τομ Χάρντι και Όστιν Μπάτλερ - Austin Butler, Τζόντι Κόμερ και ο Μάικλ Σάνον, πρωταγωνιστούν στην συγκεκριμένη ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2024 σε σκηνοθεσία του Τζεφ Νίκολς.

Ο πάντα ενδιαφέρων Τζεφ Νίκολς ("Ένα Καλοκαίρι - Mud") στους "Μηχανόβιους" στήνει ένα βίαιο δράμα με φόντο τα αμερικανικά 60s, όπου οι ήρωες που υποδύονται οι Μπάτλερ, Χάρντι και Τζόντι Κόμερ βρίσκονται μπλεγμένοι στην ίδια συμμορία ροκ εντ ρολ κακοποιών αλλά και σε κοινά αδιέξοδα ζωής.

Όλα ξεκινούν από μια τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ, όπου η Κάθι (Τζόντι Κόμερ) έλκεται από τον Μπέννυ (Όστιν Μπάτλερ), το νεότερο μέλος των "Βάνδαλων", μιας σκληροτράχηλης λέσχης μοτοσικλετιστών με αρχηγό τον Τζόνι (στο ρόλο ο 46χρονος Άγγλος σταρ Τομ Χάρντι). Σύντομα, η ομάδα τους μετατρέπεται σε ένα καταφύγιο περιθωριακών τύπων από όλη τη χώρα όπου ευδοκιμεί η βία, γεγονός που θα ωθήσει τους τρεις ήρωες στα άκρα.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο φωτογραιφικό άλμπουμ του Ντάνι Λιόν, το οποίο εκδόθηκε το 1967.

Παίζουν και οι Μάικ Φάιστ, Boyd Holbrook, Damon Herriman και Νόρμαν Ρίντους.

Διάρκεια: 116 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε κοντά στα 8.000 εισιτήρια.

Οι έως τώρα παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 14,5 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 4 στις 22.40 καθημερινά

"Ο Εξορκισμός - The Exorcism"

O βραβευμένος με Όσκαρ 60χρονος Νεοζηλανδός ηθοποιός Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί ως o Άντονι Μίλερ, ένας παρηκμασμένος ηθοποιός που παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες. Όταν αρχίζει να καταρρέει στη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας υπερφυσικού τρόμου, η αποξενωμένη κόρη του, Λι (Ράιαν Σίμπκινς), αναρωτιέται αν ξανακυλάει στους παλιούς εθισμούς του ή αν συμβαίνει κάτι πιο απειλητικό.

Στην ταινία σε σκηνοθεσία Τζόσουα Τζον Μίλερ και σενάριο: Τζόσουα Τζον Μίλερ, M.A. Fortin, παίζουν και οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Χλόη Μπέιλι, Άνταμ Γκόλντμπεργκ, Adrian Pasdar και Ντέιβιντ Χάιντ Πίρς.

Από τον παραγωγό των  «Halloween» και τον δημιουργό των ταινιών «Scream».

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Η ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 18 ετών.

Διανομή από την The Film Group.

Ο Κέβιν Γουίλιαμσον, εκ των παραγωγών του φιλμ, βρισκόταν μαζί με τον Τζόσουα Τζον Μίλερ και τον Μ.Α. Φόρτιν, όταν πρότεινε την ιδέα να γυρίσουν μια ταινία με δαιμονισμούς. Ο Γουίλιαμσον γνώριζε τη σύνδεση του 49χρονου Αμερικανού σκηνοθέτη Τζόσουα Τζον Μίλερ, με τον εμβληματικό «Εξορκιστή» του Γουίλιαμ Φρίντκιν του 1973 καθώς ο πατέρας του Μίλερ, Τζέισον Μίλερ, είχε παίξει τον πάτερ Κάρρας στην κλασική ταινία ψυχολογικού τρόμου. Γι’ αυτό το λόγο, ο δημιουργός των ταινιών Scream θεωρούσε πως ο Μίλερ μπορούσε να φέρει κάτι «αληθινό και συναισθηματικά πρωτότυπο» σε μια τέτοια ταινία, οπότε τους παρουσίασε την ιδέα μιας metaπροσέγγισης στους δαιμονισμούς με ουσιαστικά μια ταινία μέσα στην ταινία.

Το φιλμ ξεκίνησε την πορεία του στις Ελληνικές αίθουσες με περίπου 7.000 εισιτήρια.

Στο εξωτερικό το φιλμ "The Exorcism" έχει κάνει μέχρι στιγμής εισπράξεις 4,5 εκατ. δολαρίων.

Αίθουσα 1 στις 20.20 και στις 22.40 καθημερινά

"Bad Boys: Ride or Die"

Ο τιμημένος με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, Γουίλ Σμιθ και ο Μάρτιν Λόρενς επέστρεψαν ως δίδυμο σε μία νέα εκρηκτική περιπέτεια του επιτυχημένου franchise που φάνηκε να αρέσει στο κοινό. Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που γνώρισε το reboot των "Κακών Παιδιών – Bad Boys" το 2020 με το "Bad Boys for Life", το οποίο ξεπέρασε τα 426 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, οι Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς επανενώθηκαν για μια ακόμα καταιγιστική περιπέτεια που στο ξεκίνημα προβολής της τα πήγε καλά.

Στο εξωτερικό οι εισπράξεις της νέας ταινίας έχουν φτάσει σε 3 εβδομάδες τα 292 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo. Στη χώρα μας το «Bad Boys: Ride or Die», έχει κόψει πανελλαδικά  κοντά στα 35.000 εισιτήρια.

Οι δύο σταρ υποδύονται ξανά τους ρόλους των ντετέκτιβ Μάικ και Μάρκους, αντίστοιχα, για να ερευνήσουν μια υπόθεση διαφθοράς στην καρδιά του αστυνομικού τμήματος που υπηρετούν στο Μαιάμι. Ωστόσο, κάποιοι άγνωστοι τους την έχουν στημένη και το δίδυμο αναγκάζεται να φυγαδευτεί και να δουλέψει μυστικά, ώστε να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλα.

Σκηνοθεσία: Adil El Arbi, Μπιλάλ Φαλάχ.

Παίζουν και οι Πάολα Νούνιες, Τζέικομπ Σίπιο, Έρικ Ντέιν στο ρόλο του απόλυτου κακού, Βανέσα Χάντζενς, κ.α.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 4 στις 18.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 20.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 5 στις 19.00 και στις 21.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 7 στις 18.20 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 20.30 καθημερινά (με υπότιτλους)

«Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 – Inside Out 2»

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν.

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ & στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, κ.α.

Σενάριο: Dave Holstein, Meg LeFauve

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Η νέα ταινία της Pixar & της Ντίσνει σαρώνει εμπορικά. Στη χώρα μας σε 2 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 300.000 εισιτήρια πανελλαδικά ενώ στο εξωτερικό σε 12 μόλις μέρες προβολής έχει κάνει εισπράξεις 749 εκατ. δολαρίων.

Ως αποτέλεσμα, τo φιλμ «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2» έχει γίνει αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία για το 2024 παγκοσμίως, θέση που είναι πιθανό να κρατήσει έως το τέλος της χρονιάς μιας και οι εισπράξεις σύντομα θα ξεπεράσουν το 1 δις δολάρια.

 

Αίθουσα 5 στις 23.20 καθημερινά

"Τα Ταρώ του Θανάτου - Tarot"

Aμερικανική ταινία υπερφυσικού τρόμου παραγωγής 2024 σε σκηνοθεσία: Spenser Cohen & Anna Halberg.

Όταν μια παρέα φίλων παραβιάζει τον ιερό κανόνα της τράπουλας των Ταρώ ποτέ να μην χρησιμοποιείς την τράπουλα κάποιου άλλου απελευθερώνουν εν αγνοία τους ένα ανείπωτο κακό που είναι παγιδευμένο μέσα στα καταραμένα χαρτιά. Ένας προς έναν, έρχονται αντιμέτωποι με τη μοίρα για να καταλήξουν σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο θάνατο και να ξεφύγουν από το μέλλον που προδιαγράφουν τα Ταρώ.

Σενάριο: Spenser Cohen & Anna Halberg, βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα του 1992, το "Horrorscope" του Nicholas Adams.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika, Jacob Batalon.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Η ταινία σε 7 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 48,1 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Αίθουσα 8 στις 18.30 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«The Garfield Movie – Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα»

O Garfield, ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Mark Dindal

Σενάριο: Paul A. Kaplan & Mark Torgove and David Reynolds.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham - Χάνα Γουάντινγκχεμ, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein, Bowen Yang.

Η ταινία είναι βασισμένη στους χαρακτήρες Garfield του Jim Davis.

Διανομή από την FEELGOOD.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Η ταινία της Sony Pictures που σηματοδοτεί την επιστροφή του αγαπημένου τεμπελόγατου, στο εξωτερικό έχει κάνει εισπράξεις 208 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, σύμφωνα με το boxofficemojo.com.

Αίθουσα 1 στις 18.10 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Kung Fu Panda 4"

Διασκεδαστική Animation ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2024.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ.

Ο Πο καλείται να αναλάβει τον ρόλο του Μεγάλου Δασκάλου στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Πέρα από τις ελλιπείς γνώσεις πνευματισμού που διαθέτει, πρέπει πρώτα να βρει και να εκπαιδεύσει κάποιον στη θέση που αφήνει κενή, εκείνη του Δράκου Πολεμιστή.

Η αγαπημένη των παιδιών, ταινία από την Universal Pictures επέστρεψε με ένα ακόμη σίκουελ, το «Kung Fu Panda 4» με τον Πο σε νέες περιπέτειες.

Ο Αμερικανός κωμικός Τζακ Μπλακ (Jack Black) χαρίζει την φωνή του στον πιο απίθανο και άξιο μαχητή του κουνγκ φου στον κόσμο, για ένα ξεκαρδιστικό, ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην αγαπημένη σειρά δράσης της DreamWorks Animation.

Την σκηνοθεσία έχει υπογράψει ο Αμερικανός κωμικός Μάικ Μίτσελ (Mike Mitchell) ενώ διάσημοι ηθοποιοί δανείζουν την φωνή τους όπως οι Βαϊόλα Ντέιβις (Viola Davis), Ντάστιν Χόφμαν (Dustin Hoffman), Τζέιμς Χονγκ (James Hong), Awkwafina και Ίαν ΜακΣέιν (Ian McShane).

Το προηγούμενο «Kung Fu Panda» (το 3ο) είχε παιχθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016.

Διανομή από την Τanweer.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της νέας ταινίας έχουν φτάσει τα 544 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil