Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ουκρανία-Βέλγιο 0-0 Οι κόκκινοι διάβολοι πήραν τη 2η θέση και πάνε για μετωπική με Γαλλία, νοκ-άουτ οι Ουκρανοί- ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανία-Βέλγιο 0-0 Οι κόκκινοι διάβολοι...

Εκτός συνέχειας οι Ουκρανοί λόγω της τετραπλούς ισοβαθμίας

Η Ουκρανία μπήκε στο χορτάρι γνωρίζοντας πως χρειαζόταν τη νίκη καθώς μία ισοπαλία θα την άφηνε 4η στον όμιλο σε περίπτωση ανάλογου αποτελέσματος και στο Σλοβακία - Ρουμανία, ωστόσο είχε απέναντί της το φαβορί του γκρουπ,Βέλγιο, γεγονός που την "ανάγκασε" να παραταχθεί με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς.

Στο 7ο λεπτό η ομάδα του Τεντέσκο άγγιξε το γκολ μετά από την αριστουργηματική κάθετη πάσα του Ντε Μπρόινε όμως ο Λουκάκου δεν έκανε καλά το πλασέ και επέτρεψε στον Τρούμπιν να μπλοκάρει με διπλη προσπάθεια, με το πρώτο 20λεπτο να βρίσκει τους κόκκινους διαβόλους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα μέσω της κατοχής της μπάλας αλλά να αδυνατούν να διασπάσουν το τείχος των Ουκρανών και να είναι ανούσιοι και φλύαροι.

Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Ρεμπρόφ να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργούν τελικές με τους Σουντάκοφ, Γιάρεμτσουκ και Ντόβμπικ χωρίς όμως να έχουν τη μεγάλη φάση, με το Βέλγιο από την πλευρά του να έχει ως επικίνδυνη φάση την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε από τα 35 μέτρα που έστειλε τη μπάλα στο εξωτερικό δίχτυ.

Στο 42ο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι άγγιξαν το Γκολ όμως ο Ντόβμπικ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από το γύρισμα του Γιάρεμτσουκ, με τους κόκκινους διαβόλους να έχουν ως τελευταία καλή στιγμή σε ένα σχετικά υποτονικό πρώτο μέρος (0.3-0.5 τα xgoals) το σουτ του Ντε Μπρόινε στο 45+1' που βρήκε σε ετοιμότητα τον Τρούμπιν.

 
Οι δύο προπονητές δεν έκαναν κάποια αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με το πρώτο τέταρτο να βρίσκει το Βέλγιο να παίρνει τα ηνία και να κλείνει τους Ουκρανούς στα καρέ τους, έχοντας ως καλύτερη στιγμή στο 57' το γύρισμα του Ντοκού από τα αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής που δεν πρόλαβε για λίγο ο Λουκάκου.

Στο 62' ο Τεντέσκο έκανε τις πρώτες του κινήσεις από τον πάγκο, με την είσοδο των Μανγκαλά και Καράσκο, με τον δεύτερο να πλησιάζει το γκολ στο 67ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Λουκάκου αλλά να παρεμποδίζεται την ώρα που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δίνοντας το περιθώριο στον Τρούμπιν να μπλοκάρει.

Οι Ουκρανοί έκαναν τριπλή αλλαγή στο 70' για να φρεσκάρουν την ομάδα τους, με την εικόνα να μην αλλάζει ωστόσο και το Βέλγιο να εξακολουθεί να πιέζει, για να απειλήσει στο 73' με τους Καράσκο και Ντοκού αλλά τον Τρούμπιν αρχικά και τους αμυντικούς του στη συνέχεια να κρατούν όρθια την ομάδα τους.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 79ο λεπτό για την πρώτη ευκαιρία της Ουκρανίας στο δεύτερο μέρος, με το σουτ του Ντόβμπικ μέσα από την περιοχή να καταλήγει στο πλαϊνό δίχτυ, με τη φάση αυτή να δίνει θάρρος στην ομάδα του Ρεμπρόφ και να κερδίζει μέτρα στη συνέχεια αλλά τους Βέλγους να υπερασπίζονται με επιτυχία την εστία του Καστέλς.

Στο 83' ο Καστέλς αντέδρασε σωτήρια στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαλινόφσκι και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή της εστίας του ενώ στο 87ο λεπτό οι κόκκινοι διάβολοι άγγιξαν το γκολ μέσω ταχύτατης αντεπίθεσης αλλά το σουτ του Μπακαγιόκο ήταν άστοχο.

Το ματς είχε γίνει ροντέο στα τελευταία λεπτά από τη στιγμή που οι Ουκρανοί ήθελαν μόνο νίκη και στο 91' είχαν μεγάλη ευκαιρία για να λυτρωθούν, όμως ο Καστέλς αντέδρασε υπέροχα στο σουτ του Σουντάκοφ και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά η Ουκρανία έκανε την ύστατη προσπάθεια για το γκολ και το θαύμα όμως αυτό δεν ήρθε, με το Βέλγιο να παίρνει μία πολύτιμη ισοπαλία που το έστειλε στους "16" και το φέρνει απέναντι στην Γαλλία στο δρόμο προς τα προημιτελικά.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Τζαμπάρνι, Σβάτοκ (81' Γιαρμολένκο), Ματβιγένκο, Μικολένκο (58' Ζιντσένκο), Σαπαρένκο (70' Βάνατ), Μπράζκο (70' Στεπανένκο), Σουντάκοφ, Γιάρεμτσουκ (70' Μαλινόφσκι), Ντόβμπικ

ΒΕΛΓΙΟ: Καστέλς, Βερτόνχεν, Φαές, Τεάτε, Καστάνιε, Ντε Μπρόινε, Ονανά, Τίλεμανς (62' Μανγκαλά), Ντοκού (77' Μπακαγιόκο), Λουκάκου (90' Οπέντα), Τροσάρ (62' Καράσκο)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports