Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανηγυρίζει 28 και 29-6 η ενορία στην περιοχή Ρωμανού

Πάτρα: Πανηγυρίζει 28 και 29-6 η ενορία ...

Με μεγάλη θρησκευτική λαμπρότητα θα εορτάσει και φέτος η περιοχή Ρωμανού Πατρών τους Προστάτες της ενορίας, Αγίους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο

Με μεγάλη θρησκευτική λαμπρότητα θα εορτάσει και φέτος η περιοχή Ρωμανού Πατρών τους Προστάτες της ενορίας, Αγίους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο.

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών όπως ανακοινώθηκε έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στις 7 το απόγευμα:

Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου π. Νεκταρίου Γαλάνη (εφημέριου Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Πατρών).

Το Σάββατο 29-6-2024 στις 7 π.μ.,  Όρθρος και Πανηγυρική Θεία  Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, υπό του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Βασιλείου Μπακογιάννη.

Πανηγυρικός μεθεόρτιος  Εσπερινός – Παράκληση στους Αγίους και Λιτάνευση με τη συνοδεία της Μπάντας του Δήμου Πατρέων, της Ιεράς εικόνας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πέριξ  των δρόμων της ενορίας. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν με τη δέουσα επισημότητα, ευλάβεια και εκκλησιαστική λαμπρότητα.

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, θα υπάρχει μπουφές με παραδοσιακά γλυκίσματα για όλους τους προσκυνητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις