Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Οι 2 γυναίκες κατήγγειλαν σωματική βία και απειλές – Έρευνα από τον Εισαγγελέα

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ:...

Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της νυν συντρόφου του και της εν διαστάσει συζύγου του.

«Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος έχει όμως προκληθεί, δεν είναι ακριβή τα δημοσιεύματα που μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει στον τύπο. Έχει προκληθεί και σε έναν καυγά όπως γνωρίζετε ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, οπότε θα έλεγα μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, να είμαστε προσεκτικοί και να περιμένουμε την έκβαση» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

 Οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν σωματική βία και απειλές κατα περίπτωση σε βάρος τους και διετάχθη διενέργεια έρευνας από τον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας. Και οι δυο καταγγέλλουσες έχουν ζητήσει την τοποθέτηση της εφαρμογής panic button στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κωνσταντίνα Δημογλίδου επισήμανε «Έχει καταγγείλει σωματική βία η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν γνωρίζω ακριβώς τι άλλα αδικήματα έχει καταγγείλει, αν υπάρχει και η απειλή ή η εξύβριση όπως συνοδεύονται από την καταγγελία κάποιου θύματος, έχει νοσηλευτεί και σε κάποιο νοσοκομείο όποτε υπάρχουν αποδεικτικά για την κακοποίηση που έχει δεχτεί».

Ο κατηγορούμενος απο την πλευρά του υποστηρίζει ό,τι πρώτος προκλήθηκε από την καταγγέλλουσα για αυτό και έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της νυν συντρόφου του για σωματική βια και εξύβριση.

Η καταγγελία έγινε από τη δημοσιογράφο στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ξημερώματα Δευτέρας η καταγγέλλουσα μετέβη στο νοσοκομείο ΚΑΤ για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της ένω σύμφωνα με την καταγγελία λάμβανε απειλητικά μηνύματα από τον κατηγορούμενο.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό της συναδέλφου θα τη στηρίξουμε και όσο για τον συνάδελφο υπάρχουν πειθαρχικά όργανα τα οποία λειτουργούν κάθε στιγμή στην ΕΣΗΕΑ» ανέφερε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Η διοίκηση της ΕΡΤ μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του καταγγελλόμενου εως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση βρίσκεται απέναντι σε κάθε μορφή βίας και εκφράζει την πλήρη στήριξη στη συνάδελφο.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις