Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται στις αρχές Ιουλίου

resume genius / unsplash

resume genius / unsplash

«Μπορεί να υπάρξει μία σπάνια ευκαιρία για επιτυχία»

Η 10η Ιουλίου σηματοδοτεί ένα ενδυναμωτικό τρίγωνο μεταξύ του αυστηρού Ήλιου και του φιλόδοξου Κρόνου. Για πολλά ζώδια, η πορεία προς την κορυφή στην εργασία τους, θα γίνει σαφής.

Η ανάληψη μιας υψηλόβαθμης θέσης, η έναρξη μιας επιχείρησης ή η ανάληψη των ηνίων ενός σημαντικού project είναι μερικές από τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν.

Ανακαλύψτε αν είστε ένα από τα 3 ζώδια που προορίζονται για… δόξα κατά το πρώτο μισό του Ιουλίου. Αυτό το τρίγωνο μπορεί να αποτελέσει μια σπάνια ευκαιρία για ανεβείτε στην ιεραρχία και να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αρπάξτε την!

Τα 3 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται στις αρχές Ιουλίου
Δίδυμοι
Καρκίνος
Ζυγός

Δίδυμοι
Ο Κρόνος, ο πλανήτης της επαγγελματικής επιτυχίας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του γενέθλιου χάρτη των Διδύμων. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο θα έχει τεράστια επαγγελματική τύχη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026, όταν ο Κρόνος θα φύγει από τον 10ο οίκο τους της φιλοδοξίας, της εξουσίας και της αναγνώρισης. Οι Δίδυμοι θα λάβουν μια επιπλέον δόση καλής τύχης στις 10 Ιουλίου, όταν ο Ήλιος σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο.

Ως αποτέλεσμα αυτής της ευχάριστης διέλευσης, οι Δίδυμοι θα απολαμβάνουν τον σεβασμό στον τομέα που έχουν επιλέξει. Οι προσπάθειες που σχετίζονται με τη φωτογραφία, τη μόδα ή τον κινηματογράφο ευνοούνται ιδιαίτερα. Ωστόσο, χάρη σε αυτό το ευεργετικό τρίγωνο, οι Δίδυμοι μπορούν να ευημερήσουν σε οποιοδήποτε κλάδο επιλέξουν.

Καρκίνος
Η επίσκεψη του ζωηρού Ήλιου στον 1ο οίκο της ταυτότητας του Καρκίνου αναδεικνύει τις έμφυτες ηγετικές του ικανότητες. Ο Καρκίνος έχει την ικανότητα να εμπνεύσει τους άλλους και τους ωθήσει προς την επιτυχία και την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Αποφασιστικός, δημιουργικός, με βαθιά ενσυναίσθηση και τάση για φροντίδα των άλλων, αυτό το ζώδιο μπορεί να πετύχει ιδιαίτερα στον χώρο των τεχνών και της διασκέδασης.

Η ευνοϊκή γωνία του Ήλιου με τον Κρόνο στον 9ο οίκο του Καρκίνου ωφελεί επίσης τις ηγετικές ευκαιρίες που σχετίζονται με τα ταξίδια, την εκπαίδευση και τις εκδόσεις. Εάν κανένας από αυτούς τους τομείς δεν ελκύει τον Καρκίνο, δεν πειράζει. Αυτό το φιλόδοξο ζώδιο μπορεί να πετύχει σε οτιδήποτε επιθυμεί, αρκεί να βγει από το καβούκι του.

Ζυγός
Ο πανέξυπνος Ήλιος κάνει «περιοδεία» αυτό το διάστημα στον 10ο οίκο του Ζυγού, τον οίκο των επαγγελματικών προοπτικών. Ενώ για αυτό το γοητευτικό ζώδιο το να τραβάει την προσοχή δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα, αυτόν τον μήνα οι Ζυγοί θα μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τις διοικητικές τους ικανότητες ευκολότερα από ποτέ. Η επαγγελματική τους επιτυχία θα κορυφωθεί όταν ο Ήλιος σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 10 Ιουλίου.

Οι γεννημένοι υπό τον αστερισμό του Ζυγού μπορούν όχι μόνο να λάβουν σημαντική προαγωγή, αλλά θα έχουν και την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων τους. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αυστηρός Κρόνος πραγματοποιεί το αργό του ταξίδι μέσα από τον 6ο οίκο του Ζυγού, τον οίκο της εργασίας και της υπηρεσίας. Τώρα που αυτό το ζώδιο έχει αποδείξει την αξία του ως το πιο ταλαντούχο άτομο στο τμήμα του, μπορεί να ανεβεί τα σκαλιά της επιτυχίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being