Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Zimmermann: Το αυστραλέζικο label- πειρασμός εμπνέει για ονειρεμένες εμφανίσεις σε καλοκαιρινούς γάμους

Zimmermann: Το αυστραλέζικο label- πειρα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια εταιρεία συνδεδεμένη με τα summer vibes, γεμάτη ρομαντικούς φραμπαλάδες, τρισδιάστατα λουλούδια, θηλυκές διαφάνειες

Είστε καλεσμένη σε γάμο; Μαμά, αδελφή ή κουμπάρα της νύφης και του γαμπρού;

Πάρτε ιδέες από την υπέροχη collection του διάσημου label Zimmermann, το οποίο συγκαταλέγεται στην a – list των resort προτάσεων της παγκόσμιας μόδας. 

Κατάγεται από την Αυστραλία και ιδρύθηκε από τις αδελφές Nicky και Simone Zimmermann το 1991. Η ιδιαίτερη αισθητική τους με το βγήκε εκτός Σίδνει είχε ένθερμη υποδοχή. Μετά από το ντεμπούτο σε Μπέβερλι Χιλς και Νεα Υόρκη, καθιερώθηκαν στη διεθνή αγορά, αρχικά από τα μαγιό και το βεστιάριο διακοπών και αργότερα από ολοκληρωμένες συλλογές. Χρησιμοποιούν τα πιο φίνα, άνθινα prints, δαντέλες, μπορντούρες, κεντήματα, βολάν, κεντημένες διαφάνειες και πολλά αέρινα υφάσματα. Το επίκαιρο trend των τρισδιάστατων λουλουδιών ταιριάζει πολύ στο style Zimmermann, οπότε πρωταγωνιστεί στις φετινές προτάσεις.

Μην ξεχνάτε πως έχουν επιστρέψει δυναμικά τα στράπλες και τα off shoulders, τα οποία στολίζονται με λουλουδένιες μπουτονιέρες. Εντυπωσιακή επιλογή είναι και οι φούστες με κίνηση, σαν λάτιν παρεό, όπως και οι αιθέριες πτυχές σε αέρινα μονοχρωματικά looks. Οι εκρηκτικοί τόνοι του πορτοκαλί και του κόκκινου, το ζεστό καφέ αλλά και η ηρεμία βερικοκί, γαλάζιου, λευκού καταχειροκροτήθηκαν στην πασαρέλα  Zimmermann. Πολλές διασημότητες και επιδραστικές κοκέτες έχουν αγαπήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία που βγήκε ορμητικά στο προσκήνιο. Πάρτε ιδέες για bridal events σε νησιά, εξοχές, στην πόλη και όχι μόνο. Είναι από τις περιπτώσεις που σου επιτρέπουν να ονειρεύεσαι- τουλάχιστον ενδυματολογικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View