Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Folli Follie: Δεκτό το αίτημα για κατ' οίκον έκτιση του Δημήτρη και της Καίτης Κουτσολιούτσου - Στη φυλακή ο γιος τους

Δίκη Folli Follie: Δεκτό το αίτημα για κ...

Κατ' οίκον έκτιση ζητούν οι συνήγοροι του Δημήτρη και της Καίτης Κουτσολιούτσου

ΝΕΟΤΕΡΟ: Δεκτό έκανε το δικαστήριο το αίτημα του ζεύγους Δημήτρη και Καίτης Κουτσολιούτσου για κατ' οίκον έκτιση της ποινής που τους επέβαλε, αρνούμενο ωστόσο να δώσει αναστολή στην έφεσή τους.

Αντίθετα ο γιος του ζευγαριού, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Το δικαστήριο σε κλίμα έντασης από τους συνηγόρους των δύο γηραιών καταδικασμένων αποδέχθηκε το αίτημα για κατ' οίκον έκτιση του ζευγαριού λόγω ηλικίας.

---

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στην φυλακή οδηγούνται ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος και ο γιος τους μετά την καταδίκη τους σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για την υπόθεση των παραποιημενων ισολογισμών του Ομίλου.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να χορηγήσει ανασταλτικό στην έφεση των τριών μελών της οικογένειας, Δημήτρη, Καίτη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, που δημιούργησε την μεγάλη εταιρία κοσμημάτων, ενώ αντίστοιχα αποφάσισε και για τον φυγόδικο συνεργάτη της εταιρίας στον ασιατικό κλάδο.

Αντίθετα οι δικαστές αποδέχθηκαν ανασταλτικό στην έφεση της γυναίκας συνεργάτη της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Οι όροι που ορίστηκαν για την καταδικασμένη συνεργάτη είναι απαγόρευση εξόδου από την χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ.

Η διαδικασία συνεχίζεται με αιτήματα των συνηγόρων για κατ' οίκον έκτιση των Δημήτρη και Καίτης Κουτσολιούτσου λόγω ηλικίας .

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις