Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένας όροφος το αντλιοστάσιο στην Αγίου Κωνσταντίνου και Ηρ. Πολυτεχνείου!- Οι αντιδράσεις

Πάτρα: Ένας όροφος το αντλιοστάσιο στην ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Kάνουν λόγο για μία αντιαισθητική κατασκευή που θα «κλέβει» και την οπτική προς την θάλασσα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κατασκευή αντλιοστασίου στην διασταύρωση των οδών  Αγίου Κωνσταντίνου και Ηρώων Πολυτεχνείου στην παραλιακή της Πάτρας, κυρίως λόγω του ύψους της.

Καθώς θα ξεπερνά τα 3 μέτρα οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μία αντιαισθητική κατασκευή που θα «κλέβει» και την οπτική προς την θάλασσα.

Το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πατρέων η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Σβόλη Κωνσταντίνο Σβόλη.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, «αυτό που ζητήσαμε ήταν να μειωθεί το ύψος της κατασκευής. Πρόκειται για ένα έργο που πρέπει να γίνει και μάλιστα με τις κατάλληλες προδιαγραφές, όμως αν το έργο είναι περισσότερο βυθιζόμενο, μπορεί να υπάρχει αυτή η μείωση και η κατασκευή να είναι 1-1,5 μέτρο. Εάν είναι 3 μέτρα, μιλάμε για έναν όροφο.

Η δημοτική αρχή έχει άλλη άποψη και αυτό που αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση έχει παρθεί. Παίρνονται αποφάσεις από την δημοτική αρχή για διάφορα θέματα χωρίς πρώτα να έχουν υπάρξει διαβουλεύσεις με εμπλεκομένους και ενδιαφερόμενους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις