Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Μαιζώνος: «Το κομφούζιο που ήρθε με τις εργασίες είναι ένα πρώτο τεστ για το τι φέρουν οι αντιδρομήσεις»-  Τι λένε οι κάτοικοι της Κανακάρη

Πάτρα- Μαιζώνος: «Το κομφούζιο που ήρθε ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η οδός χθες φράκαρε λόγω των ρυθμίσεων

Οι αντιδρομήσεις στο κέντρο της Πάτρας και ειδικά αυτή της Κανακάρη έρχονται ξανά προς συζήτηση μετά την έναρξη των εργασιών για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος.

Η οδός χθες φράκαρε λόγω των ρυθμίσεων με τους κατοίκους να τονίζουν ότι η εικόνα και η ταλαιπωρία που βίωσε χθες το κέντρο είναι εικόνα από το μέλλον αν προχωρήσουν οι αντιδρομήσεις.

Όπως επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr ο  Δημήτρης Δημητρόπουλος, φαρμακοποιός και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων για τις αντιδρομήσεις της Κανακάρη, «αυτά που είδαμε χθες με την έναρξη των εργασιών για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος είναι ένα πρώτο τεστ για το τι θα γίνει αν προσχωρήσουν οι αντιδρομήσεις που θέλει να κάνει ο Δήμος. Είναι μια πρώτη εικόνα για να αντιληφθούμε ποια θα είναι η πραγματικότητα που θα ζούμε καθημερινά.

Εάν υπήρξε χθες στην Κανακάρη, αυτή η συμφόρηση, αυτό το κυκλοφοριακό κομφούζιο, τι θα γίνει αν έχουμε όλες αυτές τις αντιδρομήσεις; Το σύνολό τους θα φέρει μεγαλύτερο πρόβλημα σε πολλά σημεία με πιο χαρακτηριστικό τον κόμβο Κουρτέση».

Όπως τονίζει ο κ. Δημητρόπουλος, «μπορούμε να δεχθούμε όλες αυτές τις αντιδρομήσεις που θέλει ο Δήμος όταν έχουν αρνητικά αποτελέσματα; Θα πρέπει ο Δήμος να κάνει ενέργειες που θα είναι νόμιμες, σύμφωνες με την νομοθεσία. Δεν υπάρχουν κυκλοφοριακές μελέτες, δεν υπάρχει έγκριση από την αποκεντρωμένη διοίκηση με βάση τον κ.ο.κ. Δεν έχουν πάρει έγκριση ούτε τα φανάρια που αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο να τοποθετηθούν. Πώς είναι δυνατόν να συνεχίζει;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις