Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν ο νικητής του Survivor, Ντ. Νούρκα είχε έρθει στην Πάτρα με την παράσταση "Συμπέθεροι από Τα Τίρανα"

Όταν ο νικητής του Survivor, Ντ. Νούρκα ...
Μαρτάτος Tάκης

Ο 28χρονος ηθοποιός και πρώην μοντέλο, έχει ζήσει τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια στο κοντινό Κιάτο Κορινθίας όπου είχε εγκατασταθεί η οικογένεια του ερχόμενη από την Αλβανία

Ο Αλβανικής καταγωγής, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, ο συμπαθής και ταλαντούχος Ντάνιελ Νούρκα ήταν ο νικητής του φετινού, πολύ μαχητικού Survivor του Σκάι.

Ο 28χρονος Ντάνιελ Νούρκα επικράτησε στον τελικό που μεταδόθηκε live το βράδυ της Τετάρτης 26-6-2024 από την «αρένα» του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, στην Αθήνα απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση, κερδίζοντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 & πλέον ευρώ.

Παρά τα προγνωστικά που ήθελαν τον Φάνη Μπολέτση να νικάει, ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα αυτός που στέφθηκε νέος Survivor.

O ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα μπήκε στο Survivor, το τελευταίο δεκαήμερο του περασμένου Ιανουαρίου και αποδείχθηκε μία δυνατή επιλογή, ένας μαχητικός παίκτης με στόχο τη νίκη. Για όσους δεν τον γνώριζαν, ο Ντάνιελ Νούρκα έγινε ευρύτερα γνωστός τα προηγούμενα χρόνια παίζοντας τόσο στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου όσο και στην θεατρική παράσταση που μάλιστα είχε έρθει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της τέλη Ιουνίου 2022 και στην Πάτρα στο θερινό Δημοτικό θέατρο στο πλάι του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Στην ξεκαρδιστική παράσταση υποδυόταν έξοχα τον Άλφερντ, τον φοιτητή από το Λονδίνο που γοητεύει την Ελληνίδα Λίζα, μόνο που όταν πηγαίνει γαμπρός στην οικογένεια της Λίζας, αυτοί θα αντιληφθούν πως δεν είναι Λονδρέζος αλλά Αλβανός!

Στην παράσταση έπαιζαν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο Βασίλης Κούκουρας, η Σοφία Παυλίδου, ο Κώστας Καζάκας και οι Νατάσα Κοτσοβού, Χριστίνα Πετρολέκα, Πάνος Σταθακόπουλος & ο Ντάνιελ Νούρκα.

Στο θέατρο ο Ντάνιελ Νούρκα έχει παίξει και στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten σε διασκευή & σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου. Είχαν συμπρωταγωνιστήσει ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, και ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς και η Παρθένα Χοροζίδου, η Βάσω Γουλιελμάκη, κ.α. Και αυτή η παράσταση είχε παιχθεί στην Πάτρα, την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 στο θερινό δημοτικό θέατρο του Δήμου Πατρέων.

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει γεννηθεί στην Αλβανία και σε ηλικία 5 ετών μαζί με τους γονείς του ήρθε στην Ελλάδα. Στην αρχή είχε έρθει μόνο ο πατέρας του και στη συνέχεια, ήρθε όλη η οικογένεια, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά τους.

Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο Κιάτο Κορινθίας, ενώ στα 18 του χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Οι δύο μεγάλες του αγάπες ήταν και παραμένουν η υποκριτική και το ποδόσφαιρο, ωστόσο οι συγκυρίες για αρκετό καιρό δε του επέτρεπαν να ασχοληθεί με αυτά.

Τελικά αποφάσισε να γραφτεί σε μια σχολή υποκριτικής και από τότε όλα πήραν μαγικά τον δρόμο τους.

«Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στο ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία-δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σ’ έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος», είχε αναφέρει ο Ντάνιελ Νούρκα σε συνέντευξή του στο Down Town.

Το modeling υποστηρίζει πως μπήκε αναπάντεχα στην ζωή του, όταν μία φίλη του τον πρότεινε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και εκεί ξεκίνησε το ταξίδι στο χώρο της μόδας.

Σε άλλη συνέντευξή του, ο Ντάνιελ Νούρκα έχει μιλήσει και για τον ρατσισμό που βίωσε λόγω της καταγωγής του σε νεότερη ηλικία.

«Είμαι από την Αλβανία, λόγω της καταγωγής μου έχω βιώσει bullying και ρατσισμό. Οι γονείς μου δυσκολεύτηκαν όταν άλλαξαν χώρα, ειδικότερα ο πατέρας μου ο οποίος βρέθηκε ως οικονομικός μετανάστης να ζητά τα βασικά, ψωμί και νερό, χωρίς κάποιον γνωστό να ζητήσει μία βοήθεια», είχε εξομολογηθεί ο συμπαθής ηθοποιός. Επίσης σε άλλη συνέντευξη του ο Ντάνιελ είχε αποκαλύψει πως και την περίοδο που έψαχνε σπίτι τον είχαν απορρίψει λόγω της καταγωγής του.

Όσοι τον έχουν γνωρίσει από κοντά μιλούν για ένα σεμνό και καλό παιδί.

Όσο για τις δουλειές που έκανε στο παρελθόν:

«Έχω κάνει διάφορες δουλειές: σέρβις, φυλλάδια, σε συσκευαστήριο, διανομή ηλεκτρικών συσκευών. Ήθελα να έχω το δικό μου χαρτζιλίκι. Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού», είχε αποκαλύψει ο Ντάνιελ Νούρκα σε συνέντευξή του στο κανάλι Open.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, την περίοδο που προβαλλόταν το επιτυχημένο σήριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο κανάλι Μega, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του, Τζένη Καζάκου. Ωστόσο, ο Ντάνιελ Νούρκα τα είχε διαψεύσει.

Ο Ντάνιελ Νούρκα μιλώντας στον απόηχο της μεγάλης του νίκης στο φετινό Survivor, στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Fay’s Time» αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο φετινός νικητής του ριάλιτι επίβιωσης Survivor, τόνισε πως «αρχικά θέλω να κάνω διακοπές να συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα, να ξεκουραστώ και μετά θα δω. Μ’ αρέσει πολύ η εστίαση και ίσως κάνω κάτι εκεί ως επένδυση».

*Στοιχεία για το άρθρο και από την ανάρτηση του tlife.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight