Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιότητα εικόνας παιχνιδομηχανής του 80 στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ποιότητα εικόνας παιχνιδομηχανής του 80 ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μέτρια η ποιότητα και στα streaming των συνεδριάσεων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Σωτήριο έτος 2024, με την τεχνολογία ΑΙ να επικρατεί και τα κανάλια των social να προσφέρουν ποιότητα streaming video εως 4Κ κι όμως δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια στην Πάτρα μεταδίδονται με ποιότητα παιχνιδομηχανής ATARI ή ακόμη και του πρώτου ασπρόμαυρου gameboy.

Τι κι αν οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας είναι ανοιχτές και μεταδίδονται μέσω youtube ώστε κανείς να έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει, να ενημερωθεί για τις θέσεις της δημοτικής αρχής και κάθε παράταξης και επίσης για τις αποφάσεις που λαμβάνονται; Με δυσκολία μπορούμε να διακρίνουμε ποιος είναι αυτός που μιλάει κάθε φορά καθώς η ποιότητα της εικόνας είναι ίσως η χαμηλότερη διαθέσιμη για streaming. Σε σημείο, οι δημοτικοί σύμβουλοι να μοιάζουν με γραφικά βγαλμένα από χαρακτήρες παιχνιδιών του NOKIA 3210.

Στα ίδια μέτρια εως κακά επίπεδα και ο ήχος που συνήθως βρίσκεται στα "κόκκινα" μην επιτρέποντας σε εκείνον που παρακολουθεί το stream της συνεδρίασης να καταλάβει ακόμη και ποιος μιλάει κάθε φορά.

Μήπως δεν έχει καλό ιντερνετ η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού ή του περιφερειακού συμβουλίου; Αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί σχετικά εύκολα. Αρκετοί είναι και εκείνοι που μοιραία αναρωτιούνται αν δεδομένης της χαμηλής ποιότητας ήχου και εικόνας επι της ουσίας "καμουφλάρονται" ψηφιακά πρόσωπα και φωνές.

Πρόσφατες είναι εξάλλου οι κορώνες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 26 Ιουνίου, με κοσμητικά επίθετα κ.α. 

Και για να μην γράφουμε χωρίς να παραθέτουμε στοιχεία, δείτε εδώ την συνεδρίαση στις 27/06 του δημοτικού συμβουλίου της Λευκάδας από το επίσημο κανάλι του δήμου.

Και εδώ δείτε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας στις 26/06.

Είναι χαρακτηριστικό οτι στο streaming του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας, υπάρχει μια web camera τοποθετημένη σε ένα σημείο, διακρίνονται στο πλάνο μόνο όσοι δημοτικοί σύμβουλοι χωράει η κάμερα και κάποιοι δεν φαίνονται καν. Επίσης η έναρξη της ροής της συνεδρίασης δεν γίνεται πάντα από την αρχή της.

 

Η εικόνα και ο ήχος του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας

Η εικόνα και ο ήχος του δημοτικού συμβουλίου Λευκάδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις