Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Πήγε κανονικά στη βάρδιά του μετά τον ξυλοδαρμό - Του ζητούσαν να κάνει ρεπορτάζ για το συμβάν

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Πήγε κανονικά στη...

Πήγε κανονικά στη βάρδια του μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Σήμερα, Παρασκευή, δικάζεται στο αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που χτύπησε τη σύντροφό του.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος.

Όπως γίνεται γνωστό, ο δημοσιογράφος, λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό, πήγε κανονικά να κάνει βάρδια στην ιστοσελίδα που δούλευε. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Όταν μάλιστα έγινε γνωστή η είδηση οι συνάδελφοί τον καλούσαν για να κάνει ρεπορτάζ, και να μάθει ποιος ήταν ο δημοσιογράφος.

Συνάδελφός του, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, κάνει λόγο για έναν ήρεμο, ντροπαλό άνθρωπο, που ποτέ δεν διεκδικούσε τίποτα.

"Ο Ν. ήταν πάντα ήσυχος, πολύ ευγενικός, σχεδόν ντροπαλός, εγώ τον έλεγα κότα γιατί ποτέ δεν διεκδικούσε, δεν κοντραριζόταν, δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες. Αν στο σάιτ ήθελε να ζητήσει πχ αύξηση ή ρεπό τότε έβαζε τους άλλους να το κάνουν, ο ίδιος ντρεπόταν" είπε.

"Όταν όμως αισθανόταν ότι αδικείται τότε είχε ξεσπάσματα, μπορεί να χτυπούσε το χέρι στον τοίχο […] Όταν "έσκασε" η είδηση για τη σύλληψη καλούσα εκείνον να μου πει ποιος ήταν ο δράστης, αν τον ήξερε. Φυσικά δεν απαντούσε, ήταν ήδη κρατούμενος στις αρχές" πρόσθεσε.

"Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό"
Ο δημοσιογράφος με δήλωσή του στο κανάλι είπε ότι όλα ξεκίνησαν πάνω σε έναν διαπληκτισμό που αφορούσε κοινές φωτογραφίες του με την πρώην σύντροφό του.

"Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό με τη σύντροφό μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει στις οποίες εμφανίζομαι με την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή μού ζήτησε να χωρίσω από την πρώην σύζυγό μου και γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός" είπε.

"Στο παρελθόν, ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής όπως με παρουσιάζουν. Με επισκέφθηκε η πρώην σύζυγός μου στο Α.Τ. Ομόνοιας, μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε δύο παιδιά και μία πολύ καλή σχέση" ανέφερε.

Και κατέληξε: "Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί και όχι η ίδια, γι’ αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείται αυτεπάγγελτα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις