Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κλιντ Ίστγουντ συνόδευσε τη μικρότερη κόρη του, Μόργκαν στον γάμο της

Ο Κλιντ Ίστγουντ συνόδευσε τη μικρότερη ...
Μαρτάτος Tάκης

Ο γάμος έγινε στο πανέμορφο Mission Ranch, στο σπίτι που πέρασε τα παιδικά της χρόνια, μία έκταση 22 στρεμμάτων στο Καρμέλ στην Καλιφόρνια

Πριν λίγο καιρό, στις 15 Ιουνίου, η μικρότερη κόρη του θρυλικού Αμερικανού ηθοποιού Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood), Mόργκαν, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Τάνερ Κούπμανς (Tanner Koopmans) μπροστά σε 130 καλεσμένους ενώ σε λίγο καιρό θα καλωσορίσουν και το πρώτο τους μωρό.

Ο γάμος έγινε στο πανέμορφο Mission Ranch, στο σπίτι που πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Πρόκειται για ένα ιστορικό ακίνητο του 19ου αιώνα, το οποίο το 1986 πέρασε στην κατοχή του Κλιντ Ίστγουντ μαζί με μία έκταση 22 στρεμμάτων στο Καρμέλ στην Καλιφόρνια.

Ο «γερόλυκος» του Αμερικανικού σινεμά, Κλιντ Ίστγουντ συνόδευσε περήφανος και ιδιαίτερα χαρούμενος τη μικρότερη κόρη του στον γάμο της ενώ σε μία στιγμή της χάιδεψε στοργικά και την κοιλιά.

Ο Ίστγουντ, τιμημένος με 2 Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για τους «Ασυγχώρητους» το 1993 και το συγκινητικό «Million Dollar baby» το 2004, καθιερώθηκε πριν από 55 και πλέον χρόνια στον κινηματογράφο μέσα από τη συμμετοχή του στην τριλογία των σπαγκέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε.

Το πολύ σημαντικό είναι πως ο 94χρονος σήμερα Κλιντ Ίστγουντ παραμένει δυναμικά στο κινηματογραφικό προσκήνιο, και σκηνοθέτησε μία ολοκαίνουρια ταινία με τίτλο «Juror No. 2» σε σενάριο Jonathan Abrams, όπου παίζουν οι Nicholas Hoult και Toni Collette καθώς και ο Κίφερ Σάδερλαντ & αναμένεται να βγει στο μέλλον στις αίθουσες.

Από τις πιο τελευταίες και αξιόλογες ταινίες του Ίστγουντ ήταν το επιτυχημένο εμπορικά "Το βαποράκι - The Mule" το 2018 και το "Cry Macho" το 2021, ταινίες που προβλήθηκαν και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight