Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό στου Ρωμανού, ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος

Πάτρα: Στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερ...

Απόψε Παρασκευή 28-6 στις 19.00 - Το Σάββατο 29-6 το πρωί ο κ. Χρύσανθος θα προεξάρχει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αποστόλου Παύλου Πατρών

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2024 στις 19.00 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, όπως ανακοινώθηκε, θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ι. Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου στην περιοχή Ρωμανού Πατρών, και επίσης θα κηρύξει το Θείο λόγο.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 το πρωί ο κ. Χρύσανθος θα προεξάρχει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αποστόλου Παύλου Πατρών, στην οδό Μεσολογγίου και το απόγευμα του Σαββάτου θα συμμετάσχει στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Συχαινών, στις Κατασκηνώσεις Αγίου Γερβασίου όπου και θα τιμηθεί η μνήμη του Αγίου Γερβασίου (Παρασκευόπουλου στο επώνυμο).

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων επί τη Ιερά Μνήμη του Αγίου Γερβασίου των Πατρών, ο κ. Χρύσανθος θα συμμετάσχει το πρωί στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Νέο Ι. Ν. Αγίου Ανδρέου Πατρών όπου και θα μεταφερθούν για προσκύνημα από τους πιστούς τα λείψανα του Αγίου Γερβασίου.

Τέλος την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 το πρωί ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος θα τελέσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. των Αγίων Αναργύρων Πατρών στη Δημ. Γούναρη πλησίον της πλ. Ομονοίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις