Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αίγιο: H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος

Αίγιο: H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο 3ο Δι...

Είναι και τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης

Η καταξιωμένη και αγαπημένη ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, βρίσκεται στο Αίγιο για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος», όπου είναι και τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου η κα Καραμπέτη παραβρέθηκε στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, που πραγματοποιείται το Φεστιβάλ, και συνομίλησε με το κοινό ενώ παρακολούθησε τις ταινίες των διαγωνιστικών προγραμμάτων.

Την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας κα Μαρία Γιδά και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του φεστιβάλ, στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, όπου η κα Καραμπέτη θα βραβευτεί για τη συνολική της προσφορά στην τέχνη. Μαζί της θα βραβευθούν ο σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν και η σκηνοθέτρια Εύα Νάθενα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» διοργανώνει ο Δήμος Αιγιαλείας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Χρυσός Χορηγός: HELESI – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ

Χορηγοί: Kατασκευή ATE, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, Mega Spilaio, ΤΙΤΑΝ, ΙΚΤΕΟ Αιγίου, On Green και Ελαιόλαδα Λιανός.

Υποστήριξη: Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ΣΠΟΑΚ «ΑΡΙΩΝ», Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος, , WIFT GR, Greek Society of Cinematographers.

Αιγίδα: Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight