Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Ελα και ανάλαβε ή στήριξέ με χωρίς παιχνίδια»

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Ελα και ανάλαβε ή...

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ στο υψηλότερο επίπεδο

Νέα κλιμάκωση και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο μαίνεται από χθες στον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στην Κουμουνδούρου μετά τη μεταμεσονύχτια ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη με την οποία ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα, είτε να «έρθει και να αναλάβει» το κόμμα είτε να «στηρίξει χωρίς παιχνίδια» την νυν ηγεσία. 

«Ελα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στ. Κασσελάκης.  Η ανάρτηση που φαίνεται ανέβηκε, κατέβηκε και επανήλθε τροποποιημένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

 Είχε προηγηθεί η απάντηση κύκλων του Αλέξη Τσίπρα στη διαρροή από την Κουμουνδούρου ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε ανταποκριθεί στο αίτημα του κ. Κασσελάκη για οικονομική ενίσχυση της «Αυγής». 

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», ανέφεραν χαρακτηριστικά κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα.

Κατόπιν τούτου, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα στην ανάρτησή του είτε να βγει μπροστά, είτε να τον στηρίξει χωρίς παιχνίδια.

Μάλιστα, στο τέλος της ανάρτησής του επισημαίνει με νόημα «Προτιμώ να είμαι στρατιώτης στη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα παρά στρατηγός σε κομματικό εμφύλιο. Αλέξη, πάμε;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις