Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Έφυγε» ο μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης

Πάτρα: «Έφυγε» ο μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορα

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και στον εκπαιδευτικό κύκλο, η είδηση θανάτου του μαθηματικού Στέλιου Ζαμπέτη.

Ο καθηγητής και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Ένας για την εποχή του δυναμικός μαθηματικός και δάσκαλος ο Στέλιος Ζαμπέτης πέρασε στην αιωνιότητα. Ήταν ο καθηγητής που γαλούχησε την πρώτη σειρά του Προτύπου της Πάτρας και που με μεθοδικότητα και επιστημοσύνη οδήγησε όλους μας στα Πανεπιστήμια.

Ο δάσκαλος που κεντούσε με το αριστερό του χέρι ομόκεντρο κύκλο στον μαυροπίνακα και στη συνέχεια στόχευε πετώντας από μακριά την κιμωλία στο κέντρο του.

Αυτό, για να τονίσει ότι θα πρέπει να έχουμε στόχο στην ζωή μας. Μας τίμησε δυο φορές με την παρουσία του στις συγκεντρώσεις των συμμαθητών της πρώτης σειράς του Προτύπου της Πάτρας. Μας εξέπληξε φέρνοντας μαζί του το κόκκινο βιβλιαράκι με τα ονοματεπώνυμα μας και τους βαθμούς της εποχής εκείνης.

Στα παιδιά του Μιχάλη, Κατερίνα και στην οικογένειά του θερμά Συλλυπητήρια!»

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορα.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΖΑΜΠΕΤΗ

Ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και σύσσωμη η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο μέλος μας και διαμερισματική σύμβουλο Ελένη Ζαμπέτη, για την απώλεια του αγαπημένου της παππού Στέλιου Ζαμπέτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις