Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γεύμα του δημάρχου Αιγιαλείας για τους επίτιμους καλεσμένους και συντελεστές του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»

Γεύμα του δημάρχου Αιγιαλείας για τους ε...

Η ανακοίνωση

"Με φόντο τις παλιές σταφιδαποθήκες στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Αιγίου, εκεί που ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γύρισε σκηνές από τον «Μελισσοκόμο» και το «Θίασο», γευμάτισαν οι συντελεστές και οι επίτιμοι καλεσμένοι του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»" αναφέρει σε ανακοινωσή της η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Αιγιαλείας.

Και συνεχίζει: "Το γεύμα παρατέθηκε από το δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, προς τιμήν του Αλεξάντερ Πέιν, της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη αλλά και της Εύας Νάθενα που είναι τα τιμώμενα πρόσωπα της φετινής διοργάνωσης καθώς και για όλους τους συντελεστές του φεστιβάλ και την οικογένεια του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Παρόντες πολλά σημαίνοντα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και σύσσωμη η δημοτική αρχή του Δήμου Αιγιαλείας, εκπρόσωποι, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συνεργαζόμενων φορέων του φεστιβάλ και δημοσιογράφοι.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη η Εύα Νάθενα και η Φοίβη Οικονομοπούλου – Αγγελοπούλου.

Από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας παρευρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Μπράμος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Αρίστος Τηλιγάδης και Χρήστος Μπούνιας. Από τη δημοτική αρχή παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος του φεστιβάλ κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι κα Μαρία Αγγελοπούλου, κ. Νίκος Καραΐσκος, κ. Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Ανδρέας Οικονόμου, ο βοηθός δημάρχου κ. Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Φάνης Ραμπαβίλας και μέλη του τοπικού συμβουλίου και ο τελετάρχης κ. Σωκράτης Μαυρίδης.  Το παρόν έδωσε και ο επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Αιγιαλείας κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο  διοικητής του τμήματος Ασφαλείας κ. Ιορδάνης Μαγειράκης, ενώ εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αλέξανδρος Λουκάτος.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» διοργανώνει ο Δήμος Αιγιαλείας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Χρυσός Χορηγός: HELESI – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ

Χορηγοί: Kατασκευή ATE, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, Mega Spilaio, ΤΙΤΑΝ, ΙΚΤΕΟ Αιγίου, On Green, Ελαιόλαδα Λιανός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις