Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Αγγλία με ανατροπή και γκολάρες 2-1 τη Σλοβακία, προκρίθηκε στους «8»- ΒΙΝΤΕΟ

Η Αγγλία με ανατροπή και γκολάρες 2-1 τη...

Τα βρήκε δύσκολα

Η Σλοβακία κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της μέχρι και το 90+5', έχοντας προηγηθεί με τον Σχραντζ στο 25', ωστόσο η Αγγλία έσωσε την παρτίδα με τον Μπέλιγχαμ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς με τον Χάρι Κέιν στο 91' και να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2024.

Το γκολ λύτρωσης των Άγγλων ήρθε στο 90+5'. Από μια εκτέλεση πλαγίου του Γουόκερ στην περιοχή, ο Γκεί πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Μπέλιγχαμ με ένα απίθανο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ντουμπράβκα.

 Εκεί οι Άγγλοι συνέχισαν φουριόζοι και στην πρώτη τους καλή στιγμή βρήκαν το γκολ. Σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Πάλμερ και απομάκρυνση του Ντουμπράβκα, ο Έζε έπιασε ένα κακό σουτ που εξελίχθηκε σε πάσα στον Τόνεϊ και αυτός με κεφαλιά πάσα βρήκε στον Κέιν που δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει από κοντά.

  
Οι Σλοβάκοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του ματς και δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους. Στο 25ο λεπτό βρήκαν αυτό που έψαχναν μετά από υπέροχη κάθετη του Στρέλετς στον Σχραντζ μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει από κοντά τον Πίκφορντ.

Οι Άγγλοι έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης στο 81ο λεπτό με το ωραίο σουτ του Ντέκλαν Ράις, το οποίο όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Ντουμπράβκα. Ο Κέιν πήρε το ριμπάουντ χωρίς να έχει ισορροπία και το σκαστό σουτ που έπιασε πέρασε άουτ.

 
Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στους "8" του Euro 2024. Η αναμέτρησή τους θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου στις 19:00 στο Ντίσελντορφ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports