Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάτια Δανδουλάκη: Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου

Κάτια Δανδουλάκη: Μου φαίνεται σαν να ξε...

Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες, αλλά έχω μάθει από αυτές, πρόσθεσε

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για την καριέρα της κι έκανε έναν απολογισμό της πορείας της μέχρι σήμερα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, ανέφερε: «Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τελείωσε το γυμνάσιο και χθες, μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες, αλλά έχω μάθει από αυτές».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε το παράπονο που έχει από τον εαυτό της. «Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ, θα του έλεγα ότι μαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει. Τώρα θα πρέπει να χαρώ την καθημερινότητά μου. Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στη μοναδικότητά μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν, σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια», δήλωσε.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό της στη συνέχεια, άνθρωπο που απολαμβάνει τις μικρές και όχι τις μεγάλες παρέες.

«Απολαμβάνω την κλειστή παρέα κι όχι τις μεγάλες παρέες, γιατί θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει όμως, να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου», τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη.

Τέλος, αναφορικά με το αν θα διάλεγε την επιτυχία σε μια δουλειά ή τους καλούς συνεργάτες, είπε: «Με αφορά η επιτυχία, σε συνδυασμό με την ωραία συνεργασία. Αν είναι μόνο ωραία η συνεργασία και δεν υπάρχει επιτυχία, υπάρχει ένα γκρίζο "σύννεφο" αν χρωστάς, γιατί είμαι συμπαραγωγός. Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν. Ο άνθρωπος της ζωής μου, οι φίλοι, το επάγγελμα. Αλλά δόθηκα κι εγώ ψυχή και σώμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight