Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λονδίνο: Στρατιωτικά άλογα ξέφυγαν πάλι και έτρεχαν πανικόβλητα στο κέντρο της πόλης

Λονδίνο: Στρατιωτικά άλογα ξέφυγαν πάλι ...

Το νέο συμβάν συνέβη γύρω από το Knightsbridge

Αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο του Λονδίνου όταν τρία στρατιωτικά άλογα ξέφυγαν από τον έλεγχο των αναβατών τους και άρχισαν να τρέχουν στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Το περιστατικό σημειώνεται λίγους μήνες αφότου μία παρόμοια κατάσταση εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Λονδίνου με άλογα να τρέχουν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας

Το νέο συμβάν συνέβη γύρω από το Knightsbridge και πέντε από τα έξι άλογα του Βασιλικού Ιππικού, διέφυγαν τον έλεγχο των αναβατών τους, αφού προηγουμένως τους πέταξαν κάτω στη διάρκεια άσκησης ρουτίνας.

Το άλογο, το οποίο οδηγούσε την πομπή τρομοκρατήθηκε από ένα λεωφορείο και αντέδρασε, με αποτέλεσμα δύο αναβάτες να πέσουν στο έδαφος. Τότε τα άλογα τράπηκαν σε φυγή.

Βίντεο απαθανάτισε ένα άλογο να πέφτει πάνω σε ένα όχημα πριν αρχίσει να τρέχει στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου του Λονδίνου.

Κανένα από τα τρία άλογα δεν ενεπλάκη στο προηγούμενο περιστατικό του Απριλίου, σύμφωνα με διευκρίνιση του υπουργείου.

Ένας εκπρόσωπος του στρατού είπε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι, ενώ ασκούνταν σήμερα το πρωί, τρία άλογα χάθηκαν από τους αναβάτες τους. Ανακτήθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια. Ένα άλογο τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά δεν απαιτείται περαιτέρω θεραπεία και δεν υπήρξαν τραυματισμοί στους εμπλεκόμενους στρατιώτες».

Το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι τα άλογα επέστρεψαν στους στρατώνες του Hyde Park μέχρι τις 9.55 π.μ. (τοπική ώρα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις