Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο η κόρη της Σούζαν Σάραντον, Έβα Αμούρι με τον σεφ Ίαν Χοκ

Παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο ...
Μαρτάτος Tάκης

Στη Νέα Υόρκη - «Θέλαμε πραγματικά να το κάνουμε τόσο για τα παιδιά όσο και για εμάς» δήλωσε η κόρη της Σάραντον στο περιοδικό PEOPLE

H Αμερικανίδα ηθοποιός και μπλόγκερ Έβα Αμούρι -Eva Amurri, κόρη της σπουδαίας ηθοποιού Σούζαν Σάραντον - Susan Sarandon και του σκηνοθέτη Φράνκο Αμούρι (Franco Amurri), ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, με τον σεφ Ίαν Χοκ (Ian Hock) σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Νέα Υόρκη.

«Θέλαμε πραγματικά να το κάνουμε τόσο για τα παιδιά όσο και για εμάς» δήλωσε η κόρη της Σάραντον στο περιοδικό PEOPLE. «Δουλέψαμε με τον υπεύθυνο της τελετής για να φτιάξουμε μια πολύ προσωπική και ζεστή τελετή και στη συνέχεια δώσαμε την προσοχή μας στη δεύτερη αγάπη της ζωής μας: το φαγητό! Αυτό που χρειαζόμασταν πραγματικά ήταν μια όμορφη ατμόσφαιρα με τους πιο κοντινούς αγαπημένους μας και ένα νόστιμο πάρτι» υπογράμμισε η Έβα Aμούρι η οποία επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με floral λεπτομέρειες και μακρύ πέπλο.

Παρουσία περίπου 40 φίλων και συγγενών, ανάμεσα στους οποίους ήταν φυσικά η μητέρα της και ο πρώην σύντροφός της, ο ηθοποιός Τιμ Ρόμπινς (Tim Robbins) έφτασε στο ιερό στο πλευρό του 7χρονου γιου της Major.

Η 39χρονη ηθοποιός Έβα Αμούρι που έχει παίξει και με τη μητέρα της στο σινεμά (όπως στο φιλμ  «The Banger Sisters» το 2002), έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Κάιλ Μαρτίνο (Kyle Martino) με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για οκτώ χρόνια.

Η Σούζαν Σάραντον έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου για το δικαστικό δράμα «Θα ζήσω» το 1996 σε σκηνοθεσία  Τιμ Ρόμπινς & συμπρωταγωνιστή τον Σον Πεν, έχει λάβει και βραβείο από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου καθώς και Βραβείο του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών ενώ έχει υπάρξει υποψήφια για εννέα Χρυσές Σφαίρες.

Από τους πιο επιτυχημένους της ρόλους ήταν στην ταινία « Θέλμα & Λουίζ» το 1991, στο «Ρόκι χόρορ σόου» το 1975 στο ξεκίνημα της καριέρας της, στο φιλμ «Η κυρία και ο ταύρος» το 1988 με τον Κέβιν Κόστνερ, στις «Μάγισσες του Ίστγουικ» με τον Τζακ Νίκολσον το 1987, στη «Συνάντηση Αετών – The Great Waldo Pepper» το 1975 με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε το 2012 στον «Κανόνα της σιωπής», στο οικογενειακό δράμα «Λορέντζο - Lorenzo's Oil» με τον Νικ Νόλτε το 1992, στο «Λυκόφως του ντετέκτιβ -Twilight» του Ρόμπερτ Μπέντον με τον Πολ Νιούμαν το 1998 και φυσικά στο εξαιρετικό «Atlantic City» του Λουί Μαλ με τον Μπαρτ Λάνκαστερ το 1980.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight