Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο πατέρας πήγε το παιδί στο νοσοκομείο και ζήτησε να το κάνουν καλά- Τι λέει ο Άκης Βαβαρούτας

Πάτρα: Ο πατέρας πήγε το παιδί στο νοσοκ...

Στα περιστατικά κακοποίησης συγκαταλεγόταν και ο ξυλοδαρμός του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του

Για «συνεχή περιστατικά κακοποίησης από τον σύζυγο προς τη σύζυγο», έκανε λόγο ο δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου από την Πάτρα που τον χτύπησε ανηλεώς ο πατέρας του.

Υπήρχαν προβλήματα από μικρή ηλικία
 Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άκης Βαβαρούτας, είπε ότι, στα περιστατικά κακοποίησης συγκαταλεγόταν και ο ξυλοδαρμός του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του. Μάλιστα το 2019 ο 15χρονος – σήμερα – και η μητέρα του έκαναν μήνυση στον πατέρα του.

Τότε βγήκε από το δικαστήριο το διαζύγιο και έγινε ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον όρο κάτω από ακραία πίεση να μείνουν τα τρία παιδιά με τον πατέρα.
 
«Από την ηλικία των 10-11 ετών υπήρχαν τα προβλήματα, απλά όταν το παιδί εξέφρασε τη σεξουαλική του ταυτότητα, η μητέρα το δέχθηκε, όμως ο πατέρας ποτέ. Το 2021 το πήγε στο Καραμανδάνειο και ζήτησε να το κάνουν καλά», περιέγραψε ο δικηγόρος και εξήγησε πως, η καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον θείο του, «είναι κάτι που είπε ο πατέρας, όμως εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Είναι κάτι που λέει ο πατέρας και για να αποποιηθεί τις ευθύνες».

 Κλείνοντας ο Α.Βαβαρούτας είπε ότι, «μετά το περιστατικό, το παιδί τους έχει όλους απέναντι, του στέλνουν μηνύματα και του λένε πως αυτός φταίει. Ακόμα και τα αδέρφια του του στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχει ρεζιλέψει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις