Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιλένα Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη να γίνω πρωθυπουργός

Μιλένα Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη να γίνω ...

Τι δήλωσε στο ACTION 24

Έτοιμη να γίνει πρωθυπουργός δηλώνει η Μιλένα Αποστολάκη, που τη Δευτέρα (1.7.2024) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Action 24, η Μιλένα Αποστολάκη σημείωσε πως νιώθει έτοιμη να γίνει πρωθυπουργός μιας και η ίδια έχει κοινοβουλευτική εμπειρία. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν αισθάνεται έτοιμη να αναλάβει πρωθυπουργικά καθήκοντα σημείωσε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλαζονική λογική του τύπου “εγώ μπορώ καλύτερα”».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η Βουλή.

Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλόλητα».

«Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας» πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις