Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη από το Ωδείο της Πολυφωνικής

Πάτρα: Συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσι...

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, στον Αύλειο χώρο του Θεάτρου Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, στις 21.30

Πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, στον Αύλειο χώρο του Θεάτρου Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, στις 9.30 το βράδυ, η μεγάλη συναυλία του Ωδείου της «Πολυφωνικής Χορωδίας» που είναι ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο - δημιουργό, Βασίλη Τσιτσάνη (1915-1985).

Στη συναυλία με γενικό τίτλο «Βασίλης Τσιτσάνης, 40 χρόνια μετά» θα λάβει μέρος οργανικό σύνολο με επικεφαλής τον καθηγητή της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής, (τάξη λαϊκών οργάνων του Ωδείου), Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις ενορχηστρώσεις της συναυλίας και την καθηγήτρια της Σχολής Μονωδίας (τάξη Σύγχρονου τραγουδιού επίσης του Ωδείου), Χρύσα Πανταζοπούλου, με ένα πρόγραμμα από τα ωραιότερα τραγούδια του Τρικαλινού συνθέτη, ενώ θα παίξουν και θα ερμηνεύσουν σπουδαστές των πιο πάνω σχολών.

Θα μετάσχουν παράλληλα, η Διοικητική Διευθύντρια του Ωδείου, Έφη Καββαδία (πιάνο- κείμενα) και οι καθηγητές του Ωδείου, Αλμπένα Πενκόβα (πιάνο), Τέτη Ζέρβα (μαντολίνο), Χρήστος Τσαϊλάκης (κιθάρα) και Νίκος Σκεπαρνιάς (κιθάρα).

Στο ορχηστρικό σύνολο θα μετάσχουν οι σπουδαστές:

Ακορντεόν: Γιάννης Μήλιας, Μπουζούκι: Φώτης Ζέρβας - Παναγιώτης Μάντζιος - Βασίλης Πετρουλής - Νίκος Σιατερλής.

Έργα του συνθέτη θα ερμηνεύσουν οι σπουδαστές: Νάντια Ζέρβα, Ηλίας Μανιάτης, Ιωάννα Προκαλάμου, Παυλίνα Σταυριανάκη, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Θεώνη Τζαμάκου, Χρύσα Φωτοπούλου και Μαρία Χατζηκωνσταντόγλου.

Η είσοδος του ακροατηρίου θα γίνει με προσκλήσεις (αριθμός περιορισμένος), που διατίθενται ήδη, ΜΟΝΟΝ από τη Γραμματεία του Οργανισμού, 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, με γενική είσοδο: 15 ευρώ ανά άτομο.

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν τραπέζια, των οποίων το κλείσιμο θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, ενώ όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να παραγγείλουν φαγητό ή ποτό κατά την κρίσης τους και με χρέωση τους (πληρωμή απ’ ευθείας στους αρμοδίους του Royal).

Για κάθε πρόσθετη λεπτομέρεια και περισσότερες πληροφορίες: Γραφεία Οργανισμού: Κορίνθου 280- Γούναρη, Πάτρα, τηλ. 2610222248 και 2610279679.

www.polyphonikipatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture