Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Με το «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον θ' ανοίξει η αυλαία του 81ου Φεστιβάλ της Βενετίας

Με το «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ ...
Μαρτάτος Tάκης

Στις 28 Αυγούστου 2024 - Πρόκειται για τη συνέχεια της 1ης ταινίας "Ο Σκαθαροζούμης" του 1988

Το 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα ανοίξει τις πύλες του όπως έγινε γνωστό, με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Beetlejuice Beetlejuice» του 65χρονου Καλιφορνέζου σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον (Tim Burton) και πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κίτον (Michael Keaton), Γουινόνα Ράιντερ (Wynona Rider) και Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega).

«Η Μπιενάλε της Βενετίας έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την παγκόσμια πρεμιέρα ενός έργου που διαθέτει μια εκπληκτική εναλλαγή δημιουργικής φαντασίας και ενός συναρπαστικού ρυθμού παραισθήσεων» ανέφερε σε δήλωσή του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φημισμένου Φεστιβάλ, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα (Alberto Barbera).

Πρόκειται για σίκουελ του φιλμ «Beetlejuice - Ο Σκαθαροζούμης» του 1988. Στην 1η ταινία που είχε κάνει εμπορική επιτυχία με 75 εκατ. δολάρια εισπράξεις είχαν παίξει οι Alec Baldwin, Geena Davis, Jeffrey Jones, Catherine O'Hara, η Winona Ryder στο ξεκίνημα της καριέρας της τότε και ο μετέπειτα Μπάτμαν, Michael Keaton.

Στο καστ της νέας ταινίας που είναι μία κωμωδία τρόμου προστίθενται οι Jenna Ortega, Justin Theroux, η Monica Bellucci που είναι και σύντροφος του Τιμ Μπάρτον, και οιArthur Conti, Willem Dafoe.

Το «Beetlejuice Beetlejuice» θα ανοίξει λοιπόν την αυλαία του 81ου Venice International Film Festival στις 28-8-2024 ενώ προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα σε χώρες του εξωτερικού στις 4-9 και στις ΗΠΑ στις 6-9-2024 από το στούντιο της Warner Bros. Pictures.

Το σενάριο είναι των Alfred Gough και Miles Millar. Ο Τιμ Μπάρτον είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture