Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πόλυ Πάνου: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, πολλοί από την οικογένεια “βούτηξαν” τα πράγματά της» αποκαλύπτει ο γιος της Πατρινής τραγουδίστριας

Πόλυ Πάνου: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, π...

Όλα όσα είπε

Ο γιος της Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης Πάνου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων, ο γιος της αείμνηστης τραγουδίστριας μίλησε για την στάση που είχαν οι συγγενείς της καλλιτέχνιδας απέναντί του, καθώς και για το πότε έμαθε ότι είναι υιοθετημένος.

Ο Βαγγέλης Πάνου υποδέχθηκε την κάμερα της εκπομπής στο σπίτι όπου έμενε η αξέχαστη ερμηνεύτρια και στο οποίο πλέον ζει εκείνος. Μιλώντας για το σπίτι, ο γιος της Πόλυς Πάνου είπε: «Το σπίτι το αγοράσαμε μαζί με την μαμά μου, το είχα νοικιασμένο και ξαναγύρισα τους τελευταίους 8 μήνες. Μετά την μετακόμιση τους βρήκα αυτούς τους πίνακες, μου έλεγε πως όταν πεθάνει θα μου αφήσει κάποια πράγματα ως ενθύμιο. Έφτιαξα άλμπουμ με τους γάμους της μητέρας μου».

«Στο σαλόνι έχουμε ένα τούρκικο μαγκάλι που το μπερδεύουν με κολυμπήθρα. Ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι είναι πράγματα της μητέρας μου. Έχουν χαθεί πολλά πράγματα βέβαια, έχουν «βουτήξει» και πολλά πράγματα. Από την οικογένειά μου τα έχουν κάνει», πρόσθεσε.

 Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως: «Από συγγενείς της πιο πολύ, οι οποίοι της τα πήραν και όταν τα ζήτησα εγώ δεν μου τα γύρισαν πίσω. Αυτό έγινε όταν πέθανε. Όταν ήταν άρρωστη δεν άφηνα κανέναν να πλησιάσει κοντά, γιατί μέχρι και στα τελευταία της προσπαθούσαν όλοι να την βάλουν να υπογράψει χαρτί και να μην μου αφήσει τίποτα!».

Ακόμα, ο Βαγγέλης Πάνου εξήγησε ότι: «Η βιολογική μου μητέρα ήταν ανιψιά της Πόλυς Πάνου. Το ανακάλυψα όταν ήμουν 12 ετών, που της το είπα. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και έπαθε σοκ. Έπαθε συγκοπή!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight