Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέθανε ο Σταύρος Ντελέκος: Το συγκινητικό «αντίο» του Άκη Παυλόπουλου στον ηχολήπτη του ΣΚΑΪ

Πέθανε ο Σταύρος Ντελέκος: Το συγκινητικ...

Από τους πρώτους εργαζόμενους του σταθμού

Πέθανε χθες (2/7) το απόγευμα σε ηλικία 66 ετών ο ηχολήπτης του ΣΚΑΪ Σταύρος Ντελέκος, ο οποίος ήταν από του πρώτους εργαζόμενους του σταθμού.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση αποχαιρέτησαν σήμερα (3/7), κατά την έναρξη της εκπομπής τους, τον συνεργάτη τους.

Ο Άκης Παυλόπουλος, μιλώντας για τον Σταύρο Ντελέκο, ανέφερε: «Για εμάς εδώ στον ΣΚΑΪ είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, γιατί έφυγε από κοντά μας ένας καλός φίλος, ένας παλιός συνεργάτης, από τους πρωτεργάτες του ΣΚΑΪ… Ο ηχολήπτης, ο μαέστρος του ήχου, ο δάσκαλος του ήχου, ο Σταύρος Ντελέκος. Τριάντα χρόνια ήταν στις κονσόλες του ΣΚΑΪ, μας έμαθε ραδιόφωνο, μας έμαθε τι σημαίνει ήχος, μας έμαθε πώς να στεκόμαστε πίσω από το μικρόφωνο, να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, πώς να κάνουμε τις παύσεις μας, να χρησιμοποιούμε την μουσική… Ήταν πυλώνας του ΣΚΑΪ, είχε αφυπηρετήσει πριν από λίγα χρόνια και κάθε τόσο ερχόταν εδώ, γιατί του έλλειπε ο φυσικός του χώρος, η κονσόλα του ήχου. Έφυγε στα 66 του χρόνια! Μιλάμε για έναν δάσκαλο του ήχου! Ήταν εξαιρετικός, ήταν ένας από τους καλύτερους ηχολήπτες στο ελληνικό ραδιόφωνο και όχι μόνο. Καλό του ταξίδι, βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight