Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυγενάκης: Σάλος μετά την επίθεση σε υπάλληλο στο «Ελ. Βενιζέλος»- Πάει για διαγραφή; - Έφυγε εκνευρισμένος από τη Βουλή

Αυγενάκης: Σάλος μετά την επίθεση σε υπά...

Στον γραμματέα της ΚΟ για εξηγήσεις

Στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη κλήθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης προκειμένου να δώσει απαντήσεις για την καταγγελία και το βίντεο που τον δείχνει να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο κ. Αυγενάκης 15 λεπτά μετά σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησε εκνευρισμένος. Είχε επίσης κληθεί να δώσει εξηγήσεις και τηλεφωνικά στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την συνάντηση με τον κ. Καλαφάτη συναντήθηκε και με τον κ. Τασούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Αυγενάκης πιθανόν να διαγραφεί, ενώ αναμένεται η σχετική απόφαση Μητσοτάκη, που θα δείχνει την έξοδο στον βουλευτή Ηρακλείου.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ σε πρώτη του δήλωση ισχυρίστηκε πως είναι «υπερβολές» τα περί «άγριου ξυλοδαρμού», ωστόσο, μετά τη θύελλα και τα ομαδικά πυρά της αντιπολίτευσης, επανήλθε λέγοντας πως θέλει άρση ασυλίας. Όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν εισηγήσεις για τη διαγραφή του βουλευτή.

Δηλώνει έτοιμος για άρση ασυλίας
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε «δημόσια συγγνώμη» για τη συμπεριφορά και το εκνευρισμό του.

«Ηταν μια ατυχέστατη στιγμή, με στεναχωρεί και με θλίβει και για αυτό θέλησα να ζητήσω συγγνώμη. Εάν ο εργαζόμενος ζητήσει να κινηθεί νομικά θα ζητήσω άρση ασυλίας γιατί είμαι υποχρεωμένος απέναντι στον νόμο, αλλά απέναντι και στον αξιακό κώδικα να αντιμετωπίσω τα πάντα» είπε ο πρώην υπουργός.

 «Είναι ένα περιστατικό το οποίο δεν πρέπει να συμβαίνει. Συνέβη όμως και σε μένα. Γι’ αυτό τόνισα την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Από κει και πέρα, αυτά που έχουν γραφτεί, αυτά έχουν ειπωθεί περί χειροδικίες, περί θείων καταστροφών κλπ κλπ είναι υπερβολές, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» είπε και επέμεινε ότι υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση», πρόσθεσε.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στο επίμαχο βίντεο με το επεισόδιο το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

«Στο βίντεο όντως μετά από επιμονή μου να μιλήσω, αφού έβλεπα πως υπήρχε δυνατότητα κατά τη δικιά μου κρίση να επικοινωνήσω με την αεροπορική εταιρεία, ενώ μιλούσε αρνήθηκε να κάνει την επικοινωνία γι' αυτό το λόγο και πήρα το τηλέφωνο και μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο γιατί επαναλαμβάνω ακόμα και το βίντεο που το βλέπετε στα μάτια κάποιοι προσπαθούν να το παραμορφώσουν λέγοντας περί χειροδικίες κ.λπ κ.λπ.. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν από μέρους μου η δημόσια συγγνώμη αφενός και αφετέρου η αποκατάσταση της πραγματικότητας», είπε.

 

 

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, παρά τις τρεις αναγγελίες με το όνομά του. Το γεγονός αυτό τον εξόργισε, οδηγώντας τον σε χειροδικία κατά του υπαλλήλου, όπως καταγράφεται στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Voicenews.Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις