Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εισαγγελική έρευνα για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Εισαγγελική έρευνα για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου ξεκινά προκαταρκτική εξέταση

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η χειροδικία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος εργαζόμενου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ σχετικό βίντεο  κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για όσα καταγγέλλεται ότι έγιναν στο αεροδρόμιο, για τα οποία υποβλήθηκε αναφορά και από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ σε σχετικές καταγγελίες είχαν προχωρήσει και εκπρόσωποι των εργαζόμενων.

 Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πρώην υπουργός φέρεται να χειροδίκησε κατά υπαλλήλου, θέλοντας να επιβιβαστεί σε πτήση στην οποία είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία επιβίβασης. Ο κ. Αυγενάκης σε δήλωση του αρνείται ότι άσκησε βία, αναφερόμενος σε λεκτικό επεισόδιο, για το οποίο ζήτησε συγγνώμη.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι, βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

 

Για την περαιτέρω δικαστική διαδικασία θα απαιτηθεί άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις