Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τρυφερή ανάρτηση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ για τον σύζυγό της, Τζέιμς Μπρόλιν

Τρυφερή ανάρτηση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ ...

Με αφορμή τα 26 χρόνια έγγαμου βίου αλλά και τα 28 χρόνια από την ημέρα που πρωτογνωρίστηκαν σ' ένα...ραντεβού στα τυφλά

Πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η 1η Ιουλίου για την Αμερικανίδα σούπερ σταρ του σινεμά και του τραγουδιού, την πολυβραβευμένη Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) και τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Τζέιμς Μπρόλιν (James Brolin).

Και ήταν ιδιαίτερα όχι μόνο γιατί έκλεισαν αισίως 26 χρόνια γάμου, αλλά και 28 χρόνια αφότου πρωτοσυναντήθηκαν. Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ που είχε και λίγο τη φήμη της δύσκολης και απαιτητικής, είχε με τον Τζέιμς Μπρόλιν και επέτειο από την ημέρα που γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός που έχει παίξει σε φιλμ όπως «Ένα Αστείο Κορίτσι», «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», "Ένα αστέρι γεννιέται", «Ο Πρίγκιπας της παλίρροιας», κ.α. ενώ έχει δοκιμάσει με επιτυχία και τις σκηνοθετικές της δυνατότητες, μοιράστηκε στο λογαριασμό της που έχει με τον 83χρονο Τζέιμς Μπρόλιν στο Instagram μια φωτογραφία από το γάμο τους γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και 26 από τότε που παντρευτήκαμε! Σε αγαπώ».

Να θυμίσουμε πως πέρυσι το φθινόπωρο η 82χρονη Στρέιζαντ κυκλοφόρησε την εκτενή αυτοβιογραφία της με τίτλο «My Name is Barbra» (το βιβλίο ήρθε & στα Πατρινά βιβλιοπωλεία) που έκανε αίσθηση και διαβάστηκε πολύ. Η Στρέιζαντ έχει ένα γιο, τον 57χρονο ηθοποιό Τζέισον Γκουλντ από το γάμο της με τον ηθοποιό Έλιοτ Γκουλντ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο υπέροχο φιλ...

Με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο υπέροχο φιλμ του 1973, "Τα Καλύτερα μας χρόνια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight