Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό Σινέ Κάστρο στο Ρίο από 4 έως και 10-7-2024

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό Σινέ Κά...
Μαρτάτος Tάκης

Το κοινό μπορεί να απολαύσει την Εγγλέζικη μαύρη κωμωδία με την Ολίβια Κόλμαν "Μικρά Πρόστυχα Γράμματα" καθώς και την μεγάλη επιτυχία της Ντίσνει "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2"

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό Σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610994765) από την Πέμπτη 4 έως και την Τετάρτη 10/7/2024 είναι το εξής όπως εστάλη από τον υπεύθυνο της αίθουσας, Παναγιώτη Κοτσαύτη.

Από την Πέμπτη 4/7 έως την Κυριακή 7/7 με ώρα έναρξης 21:30 παίζεται η ταινία «Μικρά Πρόστυχα Γράμματα - Wicked Little Letters» σε σκηνοθεσία της Θία Σάροκ, με διάρκεια: 100 λεπτά που το 1ο τετραήμερο προβολής της έκοψε πανελλαδικά κοντά στα 14.000 εισιτήρια.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ολίβια Κόλμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ & Τίμοθι Σπαλ.

Σενάριο: Τζόνι Σουίτ

Πρόκειται για μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αγγλία, με πρωταγωνίστριες την τιμημένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ, μία μαύρη κωμωδία μυστηρίου εποχής, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, που αντηχεί, αλλά δεν φτάνει, το «To Moving Finger» της Άγκαθα Κρίστι.

Η πιο ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς! Μια παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας τη δεκαετία του 1920, γίνεται μάρτυρας μιας φάρσας και ενός απαίσιου σκανδάλου, σε αυτή την ταραχώδη κωμωδία μυστηρίου. Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία πιο παράξενη από τη φαντασία, ακολουθεί δύο γειτόνισσες: τη βαθιά συντηρητική ντόπια Edith Swan (Olivia Colman) και την θορυβώδη Ιρλανδή μετανάστρια Rose Gooding (Jessie Buckley). Όταν η Edith και οι άλλοι κάτοικοι αρχίζουν να λαμβάνουν πονηρές επιστολές γεμάτες άθελα ξεκαρδιστικές βωμολοχίες, η Rose με το ‘βρώμικο’ στόμα της, κατηγορείται για το έγκλημα.

Οι ανώνυμες επιστολές προκαλούν εθνικό σάλο και ακολουθεί μια δίκη. Ωστόσο, καθώς οι γυναίκες της πόλης - με επικεφαλής την αστυνομικό Gladys Moss (Anjana Vasan) - αρχίζουν να ερευνούν οι ίδιες το έγκλημα, υποψιαζόμενες ότι κάτι δεν πάει καλά και η Rose μπορεί να μην είναι τελικά η ένοχη.

Παίζουν και οι Τζέμα Τζόουνς, Μαλάχι Κέρμπι.

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

Aπό τη Δευτέρα 8/7 έως και την Τετάρτη 10/7/2024 στο θερινό Σινέ Κάστρο στο Ρίο θα υπάρχουν 2 προβολές.

Ώρα έναρξης 21:00 «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2 – Inside Out 2» της Ντίσνει και της Pixar.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13/6/2024

Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν.

Διανομή από την Feelgood.

Δανείζουν τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ, και στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, κ.α.

Σενάριο: Dave Holstein, Meg LeFauve.

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Το φιλμ έχει σαρώσει εμπορικά. Στη χώρα μας έχει ήδη ξεπεράσει τα 401.000 εισιτήρια πανελλαδικά. Όσο για τις παγκόσμιες εισπράξεις σε σχεδόν 3 εβδομάδες ανέρχονται στο 1,045,163,717 δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo.

Από Δευτέρα 8 έως και Τετάρτη 10/7, ώρα έναρξης: 22:45, συνεχίζεται η προβολή της Εγγλέζικης μαύρης κωμωδίας της Θία Σάροκ «Μικρά Πρόστυχα Γράμματα» με τις Ολίβια Κόλμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ.

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil