Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναγκαστική προσγείωση για πτήση της Delta Airlines - Οι επιβάτες έφαγαν χαλασμένο φαγητό

Αναγκαστική προσγείωση για πτήση της Del...

Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσοι επιβάτες ή μέλη του πληρώματος αρρώστησαν

Μια πτήση της Delta Airlines με προορισμό το Άμστερνταμ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK αφότου διαπιστώθηκε ότι στους επιβάτες σερβιρίστηκε «μολυσμένο φαγητό».

Σύμφωνα με τη New York Post και τη Daily Mail, οι επιβάτες της πτήσης 136 της Delta από το Ντιτρόιτ έφαγαν γεύματα της εταιρείας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τα οποία όμως είχαν χαλάσει. «Η πτήση 136 της Delta από το Ντιτρόιτ προς το Άμστερνταμ εξετράπη στο JFK της Νέας Υόρκης νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αφού ανακαλύφθηκε ότι ένα μέρος των γευμάτων κατά την πτήση είχε χαλάσει», δήλωσε εκπρόσωπος της Delta Airlines στο πρακτορείο.

Οι αεροσυνοδοί επικοινώνησαν με ιατρούς στο έδαφος, οι οποίοι έδωσαν εντολή για αναγκαστική προσγείωση στο JFK καθώς επρόκειτο να ξεκινήσει το ταξίδι του πάνω από τον Ατλαντικό.

Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στο JFK γύρω στις 4 το πρωί της Τετάρτης. Τους επιβάτες υποδέχθηκε ιατρικό προσωπικό κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η πτήση, η οποία αναχώρησε από το αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County λίγο πριν τις 23:00 την Τρίτη, είχε 277 επιβάτες και επρόκειτο να προσγειωθεί στην Ολλανδία στις 4:15 π.μ. τοπική ώρα στις 4 Ιουλίου.

 Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσοι επιβάτες ή μέλη του πληρώματος αρρώστησαν ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης του χαλασμένου φαγητού, αν υπάρχουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις