Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Ο Γρ. Αλεξόπουλος παρών στην τελετή αλλαγής Διοίκησης της 116 Πτέρυγας Μάχης

Δυτική Αχαΐα: Ο Γρ. Αλεξόπουλος παρών στ...

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 το πρωί - Παρών ήταν & ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της Μονάδας της 116 Πτέρυγας Μάχης (116 ΠΜ), παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτέραρχου Παναγιώτη Γεωργακόπουλου, από τον Σμήναρχο Παντελεήμονα Μπεκιαρόπουλο στον Σμήναρχο Αβραάμ Αβραμίδη, έδωσε το παρών & ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στην Αεροπορική Βάση Αράξου την Πέμπτη 4  Ιουλίου 2024.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αφού συνεχάρη τον απερχόμενο Διοικητή κ. Μπεκιαρόπουλο για το αξιοσημείωτο έργο του στην 116 Πτέρυγα Μάχης ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Διοικητή κ. Αβραάμ Αβραμίδη σε επιχειρησιακό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο εκπαίδευσης προσωπικού.

«Εκτιμώ ότι με προσήλωση στο καθήκον και συνεχή επαγρύπνηση, καθώς επίσης, αξιοποιώντας στο μέγιστο τα παρεχόμενα μέσα και ορθολογικά τους διατιθέμενους οικονομικούς πόρους ο νέος Διοικητής της 116 ΠΜ θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη Μονάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξόπουλος.

Επίσης, στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο, παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διατελέσαντες Διοικητές της 116 ΠΜ, απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και το σύνολο του προσωπικού της Μονάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις