Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του κατασκευαστή Νίκου Καπογιαννόπουλου

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του κατασκευα...

Έφυγε από τη ζωή στα 71 του χρόνια - Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στις 11 το πρωί στο ναό Αγίου Μηνά Λεύκας στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο όπου και θα ταφεί

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου του γνωστού κατασκευαστή Νίκου Καπογιαννόπουλου σε ηλικία 71 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο της Λεύκας Πατρών όπου και θα ταφεί.

Ο Νίκος Καπογιαννόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Ήταν ιδρυτής της ομώνυμης κατασκευαστικής εταιρείας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Καπογιαννόπουλος είχε πριν λίγο καιρό ένα ατύχημα ωστόσο η εξέλιξη της υγείας του δεν ήταν καλή και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα τραύματά του.

Είχε γεννηθεί στο Σταροχώρι Ερυμάνθου το 1953 και ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Με την αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα ο Νίκος Καπογιαννόπουλος ευτύχισε να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, αποκτώντας τρεις γιους, τον Δημήτρη, τον Βασίλη και τον Θοδωρή ενώ είχε τη χαρά εν ζωή να δει και δύο εγγόνια, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Ο εκλιπών είχε ξεκινήσει την ενασχόληση του με τον οικοδομικό κλάδο και τις κατασκευές από το 1983 ενώ 2 χρόνια αργότερα ίδρυσε τη δική του εταιρεία.

Η κατασκευαστική εταιρεία του Νίκου Καπογιαννόπουλου συνεχίζει την πορεία της με άξιους συνεχιστές, τους τρεις γιους του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις