Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Κυριακή 7-7 στην Κλειτορία η Γιορτή του Αγρότη και της Αγρότισσας

Την Κυριακή 7-7 στην Κλειτορία η Γιορτή ...

Η εκδήλωση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

Αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στις 19.00, στην Κεντρική Πλατεία της Κλειτορίας θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αγρότη και της Αγρότισσας, μια εκδήλωση αφιερωμένη στους αγρότες και τις αγρότισσες της περιοχής.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στο πρώτο μέρος της Γιορτής στην Κλειτορία θα πραγματοποιηθούν Χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Ανδρέα Φίλια, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεώργιο Κοντογιάννη και από τον Αντιδήμαρχο Κλειτορίας, κ. Σωτήριο Δουκλιά. Έπειτα, θα ακολουθήσει μια συζήτηση με αγρότες και αγρότισσες, ενταγμένους σε υπομέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σε αγρότες και αγρότισσες που, ως ενταγμένοι στα υπομέτρα ΠΑΑ, διέπρεψαν. Η επιλογή των βραβευθέντων πραγματοποιήθηκε από ειδική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με κριτήρια βαθμολόγησης. Οι βραβευθέντες θα παραλάβουν τιμητική πλακέτα και θα παρουσιαστεί συνοπτικά το βιογραφικό τους.

Οι κατηγορίες των βραβεύσεων είναι «Τιμητικό Βραβείο Σχέδιου Βελτίωσης» & «Τιμητικό Βραβείο Νέων Γεωργών».

Στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί γαστρονομική επίδειξη από Σεφ ο οποίος, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα, θα δημιουργήσει και θα εκτελέσει μία συνταγή.

Στο τέταρτο μέρος της γιορτής, θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα υπάρχει έκθεση με προϊόντα τοπικών παραγωγών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να αγοράσουν τα εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής μας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να γιορτάσουμε μαζί τους αγρότες και τις αγρότισσες μας, να τιμήσουμε το έργο τους και να απολαύσουμε μια όμορφη βραδιά γεμάτη γεύσεις και μουσική, τονίζει τέλος η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Τηλ.: 2611100410

Email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις