Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην κορυφή με 19.700 μόρια η Κωνσταντίνα Τζακώστα

Πάτρα: Στην κορυφή με 19.700 μόρια η Κων...

Ατενίζει την επιτυχία και την ιατρική σχολή που ήταν εξ αρχής ο στόχος της

Στην κορυφή της βαθμολογίας των Πανελληνίων εξετάσεων η Κωνσταντίνα Τζακώστα, όχι μόνο για την Αχαΐα αλλά και πανελλαδικά.

Με 19.700 μόρια ατενίζει την επιτυχία και την ιατρική σχολή που ήταν εξ αρχής ο στόχος της. Μαθήτρια του Φροντιστηρίου "Άνοδος" η Κωνσταντίνα μας εξηγεί τα μυστικά της προσωπικής της επιτυχίας.

"Πίστευα ότι έχω γράψει καλά αλλά προτιμούσα να κρατώ χαμηλούς τόνους, μήπως αλλάξει κάτι και απογοητευτώ" λέει για τις θεαματικές της επιδόσεις.
"Αυτό που με βοήθησε πολύ ήταν οι καθηγητές του φροντιστηρίου και κυρίως τα συχνά διαγωνίσματα που γράφαμε με «ανάγκαζαν» να διαβάζω τα πάντα. Με βοήθησε πολύ και η αλλαγή σχολείου στη β’ λυκείου. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν η κούραση, κυρίως τον τελευταίο μήνα. Συσσωρευμένο άγχος, πίεση από το έντονο καθημερινό διάβασμα και σωματική κούραση, ήταν αυτά που με δυσκόλεψαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εξετάσεις. Με τη συμπαράσταση όμως της οικογένειάς μου, των φίλων και των καθηγητών μου πήγα όλα καλά και πλέον βλέπω το όνειρο φοίτησης στην Ιατρική σχολή της Πάτρας να πραγματοποιείται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις