Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Τελευταίο αντίο στον μαραθωνοδρόμο Παναγιώτη Μπούμη

Τελευταίο αντίο στον μαραθωνοδρόμο Παναγ...

Γραφει ο Γιώργος Μόσχος

Καλοκαιρινή σύναξη μαραθωνοδρόμων της Πάτρας σήμανε σήμερα στην κηδεία του αγαπημένου δρομέα μαραθωνοδρόμου Παναγιώτη Μπούμη. Δεν ήθελε και πολύ για να βουΐξει ο χώρος των παλιών δρομέων του Συλλόγου Δρομέων Πάτρας και της Λέσχης Δρομέων και Περιπατητών ΦΑΕΘΩΝ.

Το μήνυμα έφθασε από στόμα και σε στόμα, από χθες, που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του αείμνηστου μαραθωνοδρόμου. Και το ραντεβού για το τελευταίο κατευόδιο ορίστηκε στον Ιερό Ναό  Κάτω Συχαινών Άγιος Αθανάσιος, όπου και το κοιμητήριο.

Άλλωστε ο αείμνηστος ήταν από τους πολύ αγαπητούς δρομείς, με το αστείο στα χείλη του πάντα και με τον καλό του λόγο για όλους τους δρομείς. Οικογενειάρχης με δύο παιδιά τον Γιάννη και τη Βασιλεία και με την σύζυγό του Μαρία, που στάθηκαν δίπλα τον άκουγαν να παραληροί τις τελευταίες ημέρες της ζωής του: «Θα πάω για τρέξιμο. Θέλω να τρέξω».

Του είχαν γίνει εμμονή οι αγώνες δρόμου, γι αυτό και έτρεξε χωρίς αθλητικά παπούτσια, όταν του τα έκλεψε κάποιος παραμονή του Μαραθωνίου Αθήνας το 2017!

Στις συζητήσεις των δρομέων, πουν βρίσκονταν στο προαύλιο του Ιερού ναού, άκουγες σχόλια, που σε έπειθαν για την προσωπικότητά του: μας δίδαξε τρέξιμο ο Παναγιώτης , άκουγες να λένε παλιοί δρομείς με αρκετούς αγώνες  μαραθωνίου.

Μετά την ταφή της σορού του, ακολούθησε προσφορά καφέ  εκ μέρους της οικογένειας, σε κοντινό καφενείο. Κι εκεί γεννήθηκε η ιδέα της ανασυγκρότησης της Λέσχης ΦΑΕΘΩΝ με πιθανή συντονίστρια την μαραθωνοδρόμο Αριστέα Νικολοπούλου.    

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports