Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Φινάλε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι-παίδων, 7η η ΝΕΠ, 8ος ο ΝΟΠ

Η ΝΕΠ

Η ΝΕΠ

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Επιτυχία για τις πατρινές ομάδες

Ολοκληρώθηκαν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και το Ιλίσιο οι αγώνες στη Τελική Φάση του πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων Κ13.

Στον αγώνα κατάταξης για την 7η θέση η ΝΕΠ νίκησε τον ΝΟΠ 14-6 και πήρε την 7η θέση, ενώ ο ΝΟΠ την 8η.

Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (κολ.Νέας Σμύρνης):  Εθνικός Π., ΝΕ Πατρών, ΝΟ Χανίων, Παναθηναϊκός, ΓΣ Περιστερίου.

ΝΟ Χανίων-Παναθηναϊκός 9-6, ΝΕ Πατρών-ΓΣ Περιστερίου 14-9, ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Χανίων 5-14, Εθνικός Π.-ΝΕ Πατρών 14-12, Παναθηναϊκός-ΓΣ Περιστερίου 15-5, ΝΟ Χανίων-Εθνικός Π.15-4, Εθνικός Π.-Παναθηναϊκός 2-13, ΝΕ Πατρών-ΝΟ Χανίων 6-12, ΓΣ Περιστερίου-Εθνικός Π. 5-14, Παναθηναϊκός-ΝΕ Πατρών 14-9.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΟ Χανίων 12 βαθμοί
Παναθηναϊκός 9
Εθνικός Π. 6
ΝΕ Πατρών 3
ΓΣ Περιστερίου 0
Β’ ΟΜΙΛΟΣ (κολ. Ιλίσιο): ΠΑΟΚ, ΝΟ Χίου, Ηλυσιακός, ΟΦΘ, ΝΟ Πατρών.

Ηλυσιακός-ΟΦΘ 22-4, ΝΟ Χίου-ΝΟ Πατρών 4-5. ΝΟ Πατρών-Ηλυσιακός 9-14, ΠΑΟΚ-ΝΟ Χίου 18-6, ΟΦΘ-ΝΟ Πατρών 10-18, Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ 10-16, ΠΑΟΚ-ΟΦΘ 17-6, ΝΟ Χίου-Ηλυσιακός 9-8, ΝΟ Πατρών-ΠΑΟΚ 5-12, ΟΦΘ-ΝΟ Χίου 9-18.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ 12 βαθμοί
Ηλυσιακός 6 (+4)
ΝΟ Χίου 6 (0)
ΝΟ Πατρών 6 (-4)
ΟΦΘ 0

ΝΕ Πατρών-ΝΟ Πατρών (7η-8η θέση) 14-6

 

Ήταν η 14η φορά στην ιστορία της ΝΕΠ (από το 1977 ως Θρίαμβος) που κάποια ηλικιακή ομάδα (νέων, εφήβων, παίδων, μίνι, προμίνι) αγωνίζεται σε τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήατος (και τερματίζει στις θέσεις 1-8).

Αντίστοιχα για τον ΝΟΠ ήταν η 49 φορά απότο 1987!

 

ΝΕΠ: Με την 7η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιστρέφει από την Αθήνα η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων της ΝΕΠ, καθώς στον αγώνα κατάταξης νίκησε με 14-6 τον ΝΟΠ. Τα 8λεπτα: 4-1, 3-1, 4-2, 3-2. Τα γκολ της ΝΕΠ: Γιαουπάι 2, Γαλάνης 4, Τσιρίκος 2, Παπαναγιώτου 2, Αναστασίου 4. Τα γκολ του ΝΟΠ: Μολώνης 1, Σοφιανόπουλος 2, Γαλάνης 1, Παπουλίδης 1, Χαρίτος 1.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, τον προπονητή Θανάση Κοντάκο, τους γονείς και σε όσους συνέβαλαν στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας. Βέβαια η τελική σειρά κατάταξης αδικεί τη ΝΕΠ, όμως οι επιτυχίες είναι μπροστά μας. Ζήτω Η ΝΕΠ!

ΚΟΝΤΑΚΟΣ: Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κοντάκος έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους αθλητές μου διότι την εβδομάδα της τελικής φάσης είχαμε 6 παιδιά ασθενείς, με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή της ομάδας. Παρόλα αυτά, με το τεράστιο ψυχικό σθένος που έδειξε όλη η ομάδα, καταφέραμε να κατακτήσουμε την 7η θέση στην Ελλάδα. Η κατάσταση αυτή έδωσε σε όλους τους αθλητές μας ένα πολύ καλό μάθημα για τις ανατροπές που έχει ο πρωταθλητισμός. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για τη στήριξή της, ένα μεγάλο μπράβο στον γυμναστή της ομάδας για την αποτελεσματική δουλειά όλη της σεζόν κι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον έφορο της ομάδας Θεόδωρο Παπανίκο για την τεράστια προσφορά του στο κάθε παιδί ξεχωριστά και στο σύνολο της ομάδας». Η δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομής της Ν.Ε.Π βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Η συνέχεια του προγράμματος έχει τελική φάση στους Κ17 την Παρασκευή που μας έρχεται, καθώς και στις 18 του μήνα παίρνει σειρά το τμήμα των Παίδων Κ15. Η διοίκηση της ΝΕΠ συγχαίρει τεχνική ηγεσία και παίκτες για τις προσπάθειές τους, καθώς επίσης και τους γονείς που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στα παιδιά τους!

ΝΟΠ: Στα γκολ χάθηκε η πρόκριση στα ημιτελικά για τον ΝΟΠ. Τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου. Με δύο νίκες και δύο ήττες η ομάδα του Μιχάλη Μπαρτζελά βρέθηκε μετά από τριπλή ισοβαθμία στην τέταρτη θέση του ομίλου της με την πρόκριση να κρίνεται στη διαφορά των γκολ. Δεν πειράζει παιδιά, αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού και του πόλο. Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να είμαστε καλύτεροι και με περισσότερο τύχη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports