Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψυχικό: Τα κινητά στην κρύπτη- Τι μπορεί να «προδώσει» τον ηθικό αυτουργό

Ψυχικό: Τα κινητά στην κρύπτη- Τι μπορεί...

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό

Πολλές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, καθώς τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως μέλη της ΕΛΑΣ εντόπισαν πυρίτιδα στη ζώνη του 44χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία και ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Επίσης, ελέγχονται η μηχανή του, τα γάντια του και το μπουφάν του. Την ώρα που η δικογραφία για την εξιχνίαση της δολοφονίας βρίσκεται στις δικαστικές Αρχές, η αστυνομία αναζητά στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό που πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου για την εκτέλεση του 54χρονου.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες της Μυκόνου οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν χρηματοδοτήσει τη δολοφονία, καθώς φέρεται να έχουν έρθει σε ρήξη με το θύμα, επειδή θεωρούσαν πως που έπαιρνε πελάτες από τις πωλήσεις κατοικιών και οικοπέδων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τα κινητά στην κρύπτη και ο εκνευρισμός του υπόπτου

Η σύντροφος του 44χρονου κατέθεσε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι σε δύο ταξίδια τους στο νησί των ανέμων, το Πάσχα και σε προγενέστερο χρόνο, συνάντησαν έναν από τους βασικούς υπόπτους, αλλά στη συζήτηση που είχε με τον 44χρονο ποινικό δεν υπέπεσε στην αντίληψη της κάτι ύποπτο.

Το άτομο αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο, δεν έχει κληθεί να καταθέσει ακόμη, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει από δικαστικές Αρχές, στην διάρκεια της κύριας ανάκρισης.

Σημαντικά στοιχεία θα δώσουν και τα δύο κινητά τηλέφωνα, που θεωρούνται τα επιχειρησιακά του 44χρονου και οι κάρτες SIM που βρέθηκαν σε κρύπτη στην ψευδοροφή, βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Στα κινητά αυτά, που δεν γνώριζε την ύπαρξή τους ούτε η σύντροφός του, ίσως εντοπίσουν επαφές με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας ή και άτομα από το οργανωμένο έγκλημα που είχαν βοηθητικό ρόλο στην εκτέλεση του τοπογράφου.

Όταν πληροφορήθηκε ο 44χρονος ότι βρέθηκαν τα δύο επιχειρησιακά κινητά, «πάγωσε» και έδειξε έντονο εκνευρισμό, ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας στην ΕΡΤ.

Έρευνα γίνεται και στα οικονομικά του δράστη, για να διαπιστωθεί για το πώς και αν τελικά έφτασαν στα χέρια του, χρήματα από το συμβόλαιο θανάτου.

Πηγή:ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις