Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Πανελλήνιο ρεκόρ η Ντραγκομίροβα στην Πάτρα- «Χάλκινος» ο Στολάκης του Κούρου! (ΦΩΤΟ)

Ο Βασίλης Στολάκης

Ο Βασίλης Στολάκης

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο - Επιτυχίες στο ¨Γκαλά"

Τον αγώνα της ζωής της σε μια σεζόν που μέχρι τώρα δεν είχε πάει όσο καλά ήθελε η ίδια, πέτυχε η Αναστασία Ντραγκομίροβα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πρωτάθλημα συνθέτων που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια πέτυχε τρία ατομικά ρεκόρ που την έφεραν μια ανάσα από τους 6.000 βαθμούς, στους 5.965, την έστεψαν πανελληνιονίκη για δεύτερη φορά στο αγώνισμα και την ανέβασαν στην πρώτη θέση με τις καλύτερες όλων των εποχών στην κατηγορία Κ23.

Η επίδοση της Ντραγομίροβα είναι νέο ρεκόρ Παμπελοποννησιακού Σταδίου στο έπταθλο γυναικών. Προηγούμενο: Σοφία Υφαντίδου 5.640β. 2022

Στο πρώτάθλημα έλαμψε και ο Κούρος Πάτρας που συμμετείχε με τρεις αθλητές.

Ο Βασίλης Στολάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλια στο δέκαθλο παίδων με 5538 βαθμούς. Προπονητής του ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος.

Οι επιδόσεις του: 

Επίσης, στο έπταθλο κορασίδων η Ισαβέλλα Αναγνωστοπούλου του Κούρου ήταν 5η με 4.137 βαθμούς, επίδοση που είναι νέο ρεκόρ Αχαΐας στο έπταθλο κορασίδων (προηγούμενο Λυδία Σώλου - Κούρος 4.053β. το 2022), ενώ η Αθανασία Οικονομοπούλου, επίσης του Κούρου, 6η με 3.926 βαθμούς.

Προπονητής τους, ο Αλέξανδρος Παπανδρεόπουλος

ΦΛΟΓΑ: Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που συμμετείχαν στο 4ο γκαλά αποστάσεων στην Χαλκίδα οι οποίοι έγραψαν όλοι ατομικά ρεκόρ. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο κ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 και ειμαστε σίγουροι για την επιτυχία τους. Αυτά τα ρεκόρ όμως δεν ερχονται έτσι, υπάρχει ο καθημερινός κόπος τους και η σωστή και καταρτισμενη καθοδήγηση του προπονητη Theodoros Lazaris τον οποίο ευχαριστούμε εγκαρδια. Ραντεβού σε μια εβδομάδα λοιπόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια, η ομάδα του Α. Γ. Σ Η Φλόγα ψηλωσε λίγο ακόμα χάρη σε όλους εσάς

 

Αθλητικές ειδήσεις τώρα

Σαν «σίφουνας» προκρίθηκε στα προημιτελικά του παγκόσμιου των Εφήβων η Εθνική μας, 24-9 τη Νέα Ζηλανδία- ΦΩΤΟ

Φινάλε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι-παίδων, 7η η ΝΕΠ, 8ος ο ΝΟΠ

Δύο νίκες για τα κορίτσια του ΝΟΠ στη Β' Εθνική- ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports